Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ-Επικυρώθηκε η βαθμολογία

Σε επικύρωση της βαθμολογίας της Super League προχώρησε σήμερα (11/07) το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε εν μέσω πολλών αντιδράσεων, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης αποχώρησε από την αίθουσα σε έξαλλη κατάσταση. Η απόφαση της Super League για επικύρωση της βαθμολογίας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου να επανεξεταστούν οι φάκελοι του Ηρακλή και του ΟΦΗ με διαφορετική σύσταση της επιτροπής και ενώ είμαστε εν αναμονή των πειθαρχικών διώξεων. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμα και αν υποβιβαστούν ομάδες πλέον τον πρώτο λόγο για άνοδο έχουν ομάδες από την Football League.
Tο ΔΣ της Λίγκας ξεκαθάρισε πως οι αποφάσεις που θα λάβουν τα αρμόδια όργανα για όποια θέματα βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα γίνουν δεκτές.Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Γόντικας εξερχόμενος από τα γραφεία της ΕΠΟ, η επικύρωση της βαθμολογίας της αγωνιστικής σεζόν 2010-11 έγινε καθώς υπάρχουν ποινικές ρήτρες που δεσμεύουν μια τέτοια κίνηση να γίνει μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Επτά ομάδες ψήφισαν υπέρ, τέσσερις κατά, δύο λευκό. Της διαδικασίας απείχαν ΑΕΚ και Λάρισα, ενώ ο ΠΑΟΚ, τον οποίον εκπροσώπησε ο Μάκης Γκαγκάτσης, δεν είχε δικαίωμα ψήφου. Κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας ψήφισαν οι Παναθηναϊκός, Άρης, Ηρακλής και Πανσερραϊκός. Δύο ομάδες ψήφισαν «λευκό»: ο Ατρόμητος και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ψήφισε τελευταίος, όταν και είχε κριθεί το αποτέλεσμα."Όλο αυτό έχει γίνει σε βάρος της Λάρισας, του Πανσερραϊκού και άλλων ομάδων. Εγώ θα κάνω ότι δικαιούμαι εκ του νόμου για να προφυλάξω τα δικαιώματα της ομάδας μου. Θα αποτανθώ σε όποιο αρμόδιο όργανο μπορώ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τέτοιο κουκούλωμα", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης.
* "Ο Πανιώνιος καμαρώνει για την απόφασή του να ψηφίσει υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας. Μην γελιέστε, ότι έχει σημασία η βαθμολογία με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Ισχύουν οι πειθαρχικές ποινές και όχι η απόφασή μας. Έπρεπε κάποια στιγμή να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Μακάρι να έμενε και η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός. Αν οποιαδήποτε δίωξη ασκηθεί, δεν επηρεάζει τη βαθμολογία, δεν μπορούν να μας κατηγορούν. Δεν επηρεάζει τον Ηρακλή η βαθμολογία. Η βαθμολογία δεν επηρεάζει την κάθαρση. Πρέπει να την επιδιώκουμε όλοι" είπε ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, Κώστας Τσολακάκης.

** «Η σημερινή φαρσοκωμωδία στο Δ.Σ. της Superleague ξεπερνά πλέον κάθε όριο. Υπό την πίεση της απειλής πειθαρχικών διώξεων, κάποιοι έσπευσαν με συνοπτικές διαδικασίες να επικυρώσουν τη βαθμολογία, θεωρώντας πως με τον τρόπο αυτό θα καταφέρουν να «κουμπώσουν» το μέλλον τους.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Superlegue επικυρώνεται βαθμολογία με μόλις επτά ψήφους υπέρ. Ποιος είναι ο λόγος που αυτή η «οριακή πλειοψηφία» αποφάσισε πως το πρωτάθλημα που διεξήχθη τους τελευταίους 10 μήνες, έπρεπε να νομιμοποιηθεί πριν διαλευκανθεί; Εκείνοι που υπερψήφισαν, συνειδητοποιούν ότι στη χώρα αυτή ο κόσμος εκρήγνυται όταν έρχεται αντιμέτωπος με τις «ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό» αντιλήψεις; Αντιλαμβάνονται από τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, ότι θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που καθημερινά και έμπρακτα διατρανώνουν την πρόθεσή τους για κάθαρση; Βρίσκονται σε άλλη χώρα, σε άλλον πλανήτη"; αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΑΕΛ.

*** "Οπως γίνεται κοινώς αντιληπτό, η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 από τη Super League, εν μέσω σαφών εκκρεμοδικιών, αντίκειται πλήρως στο ισχύον νομικό πλαίσιο και, ως εκ τούτου, είναι παράνομη και απαράδεκτη, αλλά και ηθικώς απορριπτέα, με βάση το γεγονός ότι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο, που μαστίζει τον ποδοσφαιρικό χώρο, συνεχίζονται, χωρίς την τελική κρίση της Δικαιοσύνης. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα ασκήσει άμεσα κάθε νόμιμο δικαίωμά της, προκειμένου να ανατρέψει την παράτυπη απόφαση της Λίγκας" αναφέρει η ανακοίνωση των κυανολεύκων.

4 σχόλια:

  1. Νισαφι πια. Τοση πρεμουρα για κραξιμο;Oλοκληρη συνεντευξη εδωσε στον centra.Ουτε τα προσχηματα δεν κρατατε πλεον.Υποκριτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσείς εκεί στο panserraikos.net κοιτάξτε τον παπακωστέτσο σας και αφήστε τον Πανσερραϊκό ήσυχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ . 2000 ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ . ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή