Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Σάββατο...η πρώτη-Υπογράφει ο Κυριακίδης-Μιλάει για Καλτσά

Κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στον Πανσερραϊκό και όσο πλησιάζει η επίσημη πρεμιέρα των προπονήσεων της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ακόμα και αν το ρόστερ αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα φτωχό. Tην Παρασκευή αναμένεται οι παίκτες να περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας αναμένεται στην Ελλάδα ο Γιόσου Ουρίμπε. Το Σάββατο στις 18:30 το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας η οποία φυσικά θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο ενώ στις 20 του μηνός οι "ερυθρόλευκοι" θα αναχωρήσουν για τα 3-5 Πηγάδια εκεί όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Eρωτηματικό αποτελεί πόσοι νέοι παίκτες θα δώσουν το παρών. Οι σίγουροι μέχρι τώρα είναι οι Παϊζάνος και Γουμάγιας και την Παρασκευή ίσως να υπάρξουν νεότερα.
ΖΛΑΤΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ
Εν τω μεταξύ μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας καθώς αυτή η θέση είναι κενή στο τεχνικό τιμ. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο είναι τα ονόματα που παίζουν αλλά ένα θα φτάσει ως το τέλος. Οι "ερυθρόλευκοι" την τελευταία εβδομάδα έχουν συχνές επαφές με τον Σάκη Ζλάτκο(φώτο) ο οποίος έχει βρεθεί και στο παρελθόν στην ανάλογη θέση ενώ προσφάτως ήταν στον Πανθρακικό. Το άλλο όνομα που διεκδικεί τη θέση είναι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας, Γιάννης Κοτσαμπασίδης.
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" παίκτης του Πανσερραϊκού αναμένεται να είναι τις επόμενες ημέρες ο Σάββας Κυριακίδης. Ο νεαρός ακραίος χαφ που έκανε μια αρκετά καλή σαιζόν με τον Οδυσσέα Αναγέννησης βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο της ομάδας και η υπόθεση του αναμένεται να έχει...happy end.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΤΣΑ;
Παράλληλα και πάλι σύμφωνα με πληροφόριες μας ο Πανσερραϊκός φέρεται πως έχει εκφράσει ενδιαφέρον στην Βέροια για την απόκτηση του Νίκου Καλτσά για τον οποίον ενδιαφέρεται και ο ΟΦΗ. Ο 21χρονος επιθετικός το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2013 είχε φέτος 25 συμμετοχές και 6 γκολ με την ομάδα της Ημαθίας κάνοντας τη καλύτερη του χρονιά ενώ τα τελευταία χρόνια έχει σύνολο 40 συμμετοχές και 7 γκολ. Το όνομα του φέρεται να έπεσε στο τραπέζι της συζήτησης μεταξύ Θεοδωρίδη και Αρβανιτίδη ενώ ίσως να μπουν στο χορό και κάποια άλλα ονόματα παικτών που αγωνίστηκαν στη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου