Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: "Ήρθε για να μείνει"

Σε μια εκδήλωση η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις από άποψη οργανωτικού επιπέδου ο Εθνικός Γαζώρου παρουσίασε το πλάνο για την επόμενη σαιζόν που θα τον βρει στη FOOTBALL LEAGUE2. Οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν ανάλυση των στόχων τους και παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας.
"Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, να καθιερωθούμε και να πείσουμε τον κόσμο ότι δεν είμαστε περαστικοί" είπε στην τοποθέτηση του ο Γιώργος Καλαποτλής αφού πρώτα έκανε μια αναδρομή στα 6 χρόνια που έφεραν την ομάδα από την Β΄ Κατηγορία του τοπικού ως τη FOOTBALL LEAGUE2 μιλώντας για τη συμβολή των μελών του Δ.Σ, της τοπικής κοινωνίας του Γαζώρου και για το όραμα που υπάρχει λέγοντας στη συνέχεια: "Σοβαρότητα, αξιοπιστία και Σερραίοι ποδοσφαιριστές θα είναι τα τρια σημεία που πρέπει να σταθούμε. Θέλω να κάνω κάλεσμα σε όλους τους Σερραίους να στηρίξουν και να δουν με θετικό μάτι την προσπάθεια. Ο Εθνικός Γαζώρου ήρθε για να μείνει".
ΚΑΙ Ο ΜΕΤΣΙΜΕΝΙΔΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ!
Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε η συμμετοχή στο Δ.Σ της ομάδας και του πρώην προέδρου των "Red Lions" και επιχειρηματία, Στέλιου Μετσιμενίδη που όπως είπε: "Από τη στιγμή που είδα ότι γίνεται σοβαρή δουλειά είπα το ναι στη πρόταση που μου έγινε και θα παλέψουμε όλοι μαζί να οργανωθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα".


 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Χρήστος Μέγκλας ο οποίος αφού μίλησε για το κλίμα...παρέας που υπάρχει στην ομάδα παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας που είναι για όλα τα βαλάντια στο Δημοτικό γήπεδο. Αναλυτικα:

ΧΡΥΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ V.I.P(Θύρα 3)-200 ευρώ
ΜΠΛΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ(Θύρες 2-4)-100 ευρώ
ΟΥΡΑΝΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ(Θύρα 1)-80 ευρώ
ΡΟΖ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ(Γυναικών)-50 ευρώ
ΛΕΥΚΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ(Μαθητικό-δωρεάν ως 15 ετών)
Ειδικές τιμές για: 1) Μαθητές άνω των 15, 2) Φοιτητές, 3)Αθλητές Ε.Π.Σ.Σ, 4) Άνεργους (Θύρα 1)-50 ευρώ

* Όπως έγινε γνωστό οι θύρες 5-6 μετά από αίτημα των συνδέσμων δε θα χρησιμοποιούνται πέρα από κάποιες φορές που θέλουν οι ίδιοι ενώ οι θύρες 7-8 θα είναι για τους φιλοξενούμενους.
Στόχος είναι ένα γεμάτο γήπεδο και να είναι η σαιζόν ένα ποδοσφαιρικό πάρτι.
Επίσης όπως έγινε γνωστό η ομάδα θα χρησιμοποιεί ως βοηθητικά τα γήπεδα του Γαζώρου αλλά και του Κ. Μητρουσίου ενώ οι άνθρωποι του ΤΑΠ ευχαρίστησαν για ακόμα μια φορά τον Δήμο για τη βοήθεια του με τον κ. Μέγκλα να τονίζει πως η όλη πρόταση ήταν συμφέρουσα για τον Δήμο.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΓΓΕΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!
 Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του Θόδωρου Αγγελακά ο οποίος θα συνεχίσει στην ομάδα παρότι είχε ανακοινωθεί πως θα αποχωρήσει. Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Διλμπέρης, που πήρε τον λόγο είπε πως θα ήταν αδύνατο ο αρχηγός να λείπει από αυτή την πρόσκληση ενώ παρών ήταν και ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος ο οποίος εκφράζει την εμπειρία που θα έχει η ομάδα τη νέα χρονιά.
Ο Παναγιώτης Διλμπέρης είπε πως αυτό που συμβαίνει ξεπερνά τις προσδοκίες του ευελπιστώντας σε μια εύκολη παραμονή ενώ σημείωσε πως η ομάδα δε θα περάσει απαρατήρητη και τέλος ζήτησε από τους φιλάθλους να υποστηρίξουν την προσπάθεια. Ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος τέλος μίλησε για μια αξιοζήλευτη οργάνωση.

4 σχόλια:

  1. Αντε και του χρονου πακετο Τζιντζιδη ,Καδη να δεσει η παλιοπαρεα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που έκανε πρόταση ο Μάτσικας στο Θεοδωρίδη να μπει στο ΔΣ του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ καλό είναι να βολευτούν κι αυτά τα παιδιά σε ένα ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΣΙΜΕΝΙΔΗΣ Ο ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕ? ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικα ο μεγκλας τι ειναι στο γαζωρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή