Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Θέλει Γεωργιάδη εδώ και τώρα ο Χιμένεθ

Έτοιμη να επανέλθει με νέα και βελτιωμένη πρόταση προς τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη είναι η ΑΕΚ. Αυτό προέκυψε μετά τη νέα συνάντηση μεταξύ Χιμένεθ και Αδαμίδη εκεί όπου ο Ισπανός εξέφρασε τη θέληση του να έχει τον ποδοσφαιριστή στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Yπενθυμίζεται πως η πρώτη προσφορά ήταν 250.000 ευρώ που με κάποια μπόνους άγιιζαν τις 300.000, φιλικός αγώνας με τα έσοδα στον Πανσερραϊκό, δανεικοί ποδοσφαιριστές ενώ ο Πανσερραϊκός ζήτησε περισσότερα χρήματα και ποσοστό μεταπώλησης. Το θέμα είναι αν η νέα προσφορά της ΑΕΚ ικανοποιήσει τον Πέτρο Θεοδωρίδη ο οποίος περιμένει πλέον και τον Παναθηναϊκό να μπει στο "παιχνίδι" διεκδίκησης με ζεστό χρήμα μετά την πώληση Σισέ.

2 σχόλια:

  1. Θα δείτε ότι θα τον δώσει τον Γεωργιάδη , δεν υπάρχει χρήμα στην ΠΑΕ ούτε για δείγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα τι να κανει; παει να τον δωσει: θελει λεφτα, δεν εχει μια,ξεπουλαει,παλι κονομα.Δεν τον δινει:του κοβει την καριερα του παιδιου, τον καταστρεφει,με τι διαθεση θα παιζει παλι εδω του χρονου. Αποφασιστε τι θελετε δεν γινετε μονα ζυγα δικα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή