Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

"Κρύα" πρώτη...

Χωρίς να θυμίζει σε καμία περίπτωση τις πρώτες προπονήσεις προηγούμενων χρόνων, με λιγοστό κόσμο στην κερκίδα λόγω του ανεπίσημου χαρακτήρα και με μόλις 18 παίκτες έγινε η πρώτη προπόνηση του Πανσερραϊκού για τη σαιζόν 2010-11.
Το παρών στη προπόνηση έδωσε και ο Πέτρος Θεοδωρίδης αλλά και αρκετά από τα νέα μέλη του Δ.Σ που παρακολούθησαν την προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς και του Παύλου Δημητρίου. Από πλευράς παικτών απουσίαζε ο Μπανγκουρά που επιστρέφει(λέμε τώρα) την Δευτέρα και ο Λεοζίνιο που παρακολούθησε την προπόνηση με πολιτικά.
Από παίκτες το παρών έδωσαν οι: Παπάζογλου, Τάντιτς, Γεωργιάδης, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Παπαδόπουλος, Κόντος, Ανάκογλου, Σκάγκλια, Παντελιάδης, Σαββίδης, Δαβίδ(υπό δοκιμήν), Μπίμπης, Ασλανίδης, Ζυγκερίδης, Τριανταφύλλου Κ, Σιδηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου