Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Δοκιμάζεται σε Αιγυπτιακή ομάδα ο Μπανγκουρά;

Την ώρα που ο Πανσερραϊκός περιμένει την επιστροφή του Σαμπέγκου Μπανγκουρά στην Ελλάδα, ο Αφρικανός επιθετικός φέρεται να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας της Γουινέας που φέρνει στο "φως" το "pestoagorimou" o Μπανγκουρά σκοπεύει να επιστρέψει στην Αφρική και μάλιστα σε ομάδα της Αιγύπτου. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο επιθετικός των "λιονταριών" που έχει συμβόλαιο ως τις 31/12/2010 έφτασε στην Αίγυπτο για να συζητήσει τη μεταγραφή του στη "Σμούχα Σπόρτινγκ Κλάμπ" που είναι μια νεοφώτιστη ομάδα στη Πρέμιερ Λίγκ της Αιγύπτου και ο πρόεδρος της είναι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στη χώρα. Μάλιστα γίνεται αναφορά στον Έλληνα μάνατζερ του Μπανγκουρά, κ. Ανδρέα Ικίμη αλλά αναφέρεται επίσης πως σήμερα θα πάρει μέρος σε φιλικό παιχνίδι της Σμούχα με τοπική ομάδα προκειμένου το τεχνικό επιτελείο να διαμορφώσει ακόμα καλύτερη γνώμη για την αξία του. 
Από πλευράς Πανσερραϊκού δήλωναν πλήρη άγνοια αλλά το πρώτο σχόλιο ήταν πως αν έρθει μια καλή οικονομική πρόταση δε θα έλεγαν όχι.
(Δεξιά το σήμα της Αιγυπτιακής Σμούχα) 
http://www.guineefoot.info/index.php/actualites/1-latest-news/1264-smouha-sc-dalexandrie-sambegou-bangoura-present 

2 σχόλια:

  1. giati den to stelnoun ston ant1 na to paizei gia sirial meta tin lampsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι άσχετο με το θέμα...
    Συνέχισε έτσι ακόμα και αν δεν βρεις μεγάλη ανταπόκριση γιατί είσαι η πλέον έγκυρη πηγή για όλα τα θέματα του Σερραϊκού αθλητισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή