Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Την Πέμπτη η πρώτη προπόνηση

Την Πέμπτη τελικά θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση του Πανσερραϊκού για τη νέα χρονιά καθώς ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θέλησε να δώσει δύο ημέρες παραπάνω ξεκούρασης στους παίκτες του. Την Τετάρτη θα συναντηθούν για αιματολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το...τρέξιμο. Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή συνάντηση του τεχνικού των "λιονταριών" με τον Πέτρο Θεοδωρίδη εκεί όπου συζητήθηκαν και μεταγραφικά ζητήματα.

2 σχόλια:

  1. ...και μέσα σε όλα αυτά αναβάλλεται, προσωρινά τουλάχιστον κι η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας. Έτσι οι φίλοι της ομάδας, ελλείψει και μετεγγραφών αλλά κι επικαλούμενη η ΠΑΕ έργα στον χλοοτάπητα του γηπέδου, δεν θα πραγματοποιήσει τελικά την ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιούλη την πρώτη της εμφάνιση. Κάτι τέτοιο παραμένει ακόμα άγνωστο και μεταφέρεται χρονικά πριν την μετάβαση της ομάδας στο αθλητικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια. Προσωρινά οι παίκτες θα περάσουν αιματολογικές κι εργομετρικές εξετάσεις από την ερχόμενη Τετάρτη και θα προπονηθούν από την επομένη κεκλεισμένων, παρακαλώ, των θυρών πιθανά και σε γήπεδο του ευρύτερου νομού...

    Ισχύει αυτό που γράφουν στην σελίδα τους οι ΤΣΕ; Ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα το δούμε από εβδομάδα, για να είμαστε και σίγουροι, αλλά είναι πολύ πιθανόν. Η επίσημη πρώτη θα γίνει μαζί με τον αγιασμό της ομάδας και πιθανόν αρκετά αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή