Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Παπάζογλου: Aπό "κλεισμένος"..."στον αέρα"

Και από εκεί που οι εφημερίδες έγραφαν και ξαναέγραφαν για την...τελειωμένη μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό, η επαφή του Γιώργου Λούβαρη με τον Πέτρο Θεοδωρίδη έβαλε φρένο στην σιγουριά των "ερυθρολεύκων" του Πειραιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pestoagorimou.blogspot η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών αγγίζει τις 200.000 ευρώ. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης παρότι η ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη είναι 1.000.000 έριξε τις απαιτήσεις του στις 600.000 ενώ ο Ολυμπιακός προσφέρει ως 400.000 εύρω. Μάλιστα φαίνεται πως ο Λούβαρης είπε στον Θεοδωρίδη, "Παίρνεις τις 400.000 και μας τον δίνεις ή παίρνουμε τον Παπαζαχαρία".
Ποια είναι η απάντηση και η τακτική με την οποία κινείται ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού; "ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ...ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ".

ΣΧΟΛΙΟ: Σίγουρα ο Θεοδωρίδης θέλει να πουλήσει αλλά δε θα δώσει και κοψοχρονιά τον Παπάζογλου τη στιγμή που μπορεί να πάρει αρκετά χρήματα για ένα παίκτη ανερχόμενο, με πολλές συμμετοχές για την ηλικία του και βασικό στην Εθνική Ελπίδων. Έτσι και αλλιώς αν κάνει ακόμα μια γεμάτη χρονιά ο Παπάζογλου, θα ανέβει ακόμη περισσότερο η τιμή του. Για να δούμε όμως τι θα γίνει τελικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου