Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

-ΚΟΡΟΪΔΙΑ-Χάθηκαν τα χρήματα για το πέταλο εξαιτίας του Δήμου

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού όσον αφορά την υπόθεση του πετάλου και όχι μόνο. Η σημερινή συνάντηση στο γραφείο του Γ.Γ.Α έφερε στο φως όλη την αλήθεια για τα δύο θέματα που έκαιγαν τον Πανσερραϊκό.
 Όσον αφορά το θέμα του πετάλου μπορεί να είχε εξασφαλιστεί μια επιχορήγηση μέσω του προγράμματος "ΘΗΣΕΑΣ" από το Υπουργείο Εσωτερικών, όμως η κωλυσιεργία του Δήμου να δημοπρατήσει το έργο έως και τις 25 Ιουνίου που ήταν η τελευταία μέρα πριν καταργηθεί το πρόγραμμα έκανε τα χρήματα...καπνό και πλέον δε μπορούν να ξεκινήσουν τα έργα. Η πολιτική της κυβέρνησης "ουτέ ένα ευρώ για γήπεδα", παρότι το γήπεδο του Πανσερραϊκού είναι Δημοτικό μπλοκάρει κάθε ενέργεια και απ' ότι φαίνεται ο μεγάλος βραχνάς των Σερραίων φιλάθλων θα συνεχίσει να υφίσταται. Τα έργα δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσουν, το πέταλο δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει και αποτελεί ερωτηματικό τι θα γίνει με τους φιλάθλους που ήδη έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας.



Προεκλογικές υποσχέσεις τα χρήματα για τα βοηθητικά στον Λευκώνα

Όσον αφορά τα βοηθητικά γήπεδα στο Λευκώνα οι δύο επιχορηγήσεις αξίας 620.000 ευρώ που υποτίθεται πως είχαν εξασφαλιστεί ήταν μέσα στα...ΘΑ των πολτικών. Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Κουτμερίδη στον τηλεοπτικό σταθμό "ΔΙΚΤΥΟ" και σύμφωνα με τα όσα τους μετέφερε ο κ. Μπιτσαξής αυτά τα χρήματα ουδέποτε υπήρξαν ή υπολογίσθηκαν στον προϋπολογισμό του κράτους.
 
ΣΧΟΛΙΟ: Ότι και να πει κανείς για τη συγκεκριμένη δημοτική αρχή είναι λίγο. Το θέμα είναι η ταλαιπωρία που θα υποστούν εκ νέου οι Σερραίοι φίλαθλοι εξαιτίας τους. Και σε καμία περίπτωση όπως λένε πολλοί δεν είναι θέμα Πανσερραϊκού και Πέτρου Θεοδωρίδη. Για Δημοτικό γήπεδο μιλάμε.
Όσο για τα βοηθητικά του Λευκώνα, μάλλον στη σπορά του κ. Μέγκλα θα μείνουν. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!

1 σχόλιο:

  1. Μην τολμήσει κανείς πολιτικός να έρθει στην πρώτη προπόνηση, σε φιλικό ή στο πρώτο ματς! ΚΑΝΕΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή