Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Θέλει ελεύθερο τον Αμπού ο Πανσερραϊκός

Το ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού για τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι είναι γνωστό, το ίδιο και η θετική διάθεση που έχει ο Γκανέζος μέσος για την ομάδα, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Δεν είναι, όμως, τόσο απλή υπόθεση, όσο φαίνεται, η μετακόμιση του 24χρονου μέσου από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ στους "ερυθρόλευκους" των Σερρών. 
Τι θέλει ο Πανσερραϊκός
Η επιθυμία του Πέτρου Θεοδωρίδη και των συνεργατών του στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός είναι τα "λιοντάρια" να αποκτήσουν τον Αμπουμπακάρι με την μορφή ελεύθερης μεταγραφής. Θεωρούν ότι στην ηλικία των 24 ετών ο δανεισμός του παίκτη δεν έχει κανένα νόημα, αφού ο ΠΑΟΚ έχει διαμορφωμένη άποψη για την αξία του "Άμπού". 
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, προοπτική δανεισμού θα μπορούσε να υπάρξει μόνο αν ο ΠΑΟΚ κάλυπτε μέρος ή όλο το συμβόλαιο του Αμπουμπακάρι.
Η στάση του ΠΑΟΚ
Βέβαια, δανεισμός με τα χρήματα να δίνονται από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, ουσιαστικά δεν δίνει κέρδη στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ. Η πολιτική λιτότητας που έχει αποφασίσει η διοίκηση, απαιτεί την ελάφρυνση του μπάτζετ, γι' αυτό και η ΠΑΕ θέλει να  "ξεφορτωθεί" το συμβόλαιο του Αμπουμπακάρι.
Θετικός για Πανσερραϊκό ο Αμπουμπακάρι
Όσον αφορά στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο olaPAOK.gr έχει πρωταρχικό στόχο την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Θέλει να αγωνιστεί με την φανέλα του "Δικέφαλου" μιας και την περασμένη σεζόν, λόγω του δανεισμού του στον Λεβαδειακό, δεν κατάφερε να δείξει αυτά που μπορεί να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Όλα αυτά, βέβαια, αν ο Μάριο Μπερέτα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του. Αν όχι, θέλει να βρει ομάδα να αγωνιστεί και φαίνεται ότι ο Πανσερραϊκός καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Πολλοί, άλλωστε, είναι οι λόγοι για να επιστρέψει ο "Αμπού' στις Σέρρες. Η σύζυγός του κατάγεται από την πόλη των Σερρών, ενώ και ο ίδιος είχε άριστη σχέση με τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού την περίοδο που αγωνίζονταν εκεί.
(Πηγή: olapaok.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου