Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Kυριακίδης και Γιάσμπεκ στην Αναγέννηση-Aποχωρούν πολλοί

Τις πρώτες του μεταγραφές έκανε ο Οδυσσέας Αναγέννησης. Συγκεκριμένα απέκτησε τον 23χρονο αριστερό χαφ, Σάββα Κυριακίδη (έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας και Τρίκαλα), και τον δεξιό χαφ, Γιώργο Γιάσμπεκ, ο οποίος επίσης έχει θητεία στις ακαδημίες της Καλαμαριάς. Και οι δύο γνωρίζονται πολύ καλά με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Φράγκο λόγω και της θητείας του στους "Πόντιους". Οι πληροφορίες λένε πως υπάρχει προφορική συμφωνία με άλλους 12 παίκτες τουλάχιστον που έχουν εμπειρίες από τη Γ΄ Εθνική.
Παράλληλα από τους 23 συνολικά ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν 4-5 θα παραμείνουν καθώς αρκετοί έχουν προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως οι Μπαργκάν, Σαμουηλίδης Ν, Σαμουηλίδης Χ και αρκετοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου