Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Μήνυση στον Φερεϊρά!!!

Η απόφαση του Ζεσουάλδο Φερεϊρά να δηλώσει τον αγώνα Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός προκειμένου να εκτίσει την ποινή του ο Τζιμπρίλ Σισέ δε πέρασε απαρατήρητη. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, λαμβάνοντας από παντού μηνύματα πως αρκετοί φίλαθλοι είναι αποφασισμένοι να μη δώσουν το παρών στον Κυριακάτικο αγώνα λόγω της απουσίας του Γάλλου σούπερ σταρ, πήρε τα μέτρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" έχει κατατεθεί μήνυση στον Πορτογάλο τεχνικό του τριφυλλιού για...διαφυγόντα κέρδη ζητώντας ένα συγκεκριμένο ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ ως αποζημίωση. Απίστευτό και όμως...Σερραϊκό.

ΣΧΟΛΙΟ: Έστω και καθυστερημένα και προκειμένου να τηρηθεί το έθιμο της Πρωταπριλιάς έγινε η παραπάνω ανάρτηση που φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Οφείλω να πω ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας ιδέες υπήρξαν πολλές. Άλλες αποτράπηκαν γιατί η Πρωταπριλιά δεν είναι μια μερά που ο καθένας κάνει ότι θέλει δίχως συνέπειες(έτσι είπε ο δικηγόρος!) και άλλες διότι έπρεπε να υπάρξει συνεργασία και δεν υπήρχε προθυμία. Δε πειράζει. Και του χρόνου.

1 σχόλιο:

  1. Και γεμάτο θα είναι το γήπεδο την Κυριακή και το πέταλο θα δώσει ο Πετράν στους βάζελους! Γι αυτό μην κάνετε χιούμορ με τέτοια θέματα! Βρείτε με κάτι άλλο να γελάσετε κι όχι με τα χάλια μας! Φιλικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή