Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Θεοδωρίδης: "Εγώ φεύγω, τελείωσα"

Τηλεφωνική επικοινωνία του δημοσιογράφου, Πέτρου Πετρούση, με τον Πέτρο Θεοδωρίδη δημοσιεύει το footballserres.blogspot.com.
«Δε θέλω να πω τίποτα. Ισχύει ακόμα η ανακοίνωση. Όποιος θέλει, να έρθει να πάρει την ομάδα. Εγώ τι είμαι κορόιδο; Υπάρχουν πολλοί Σερραίοι επιχειρηματίες που θέλουν να αναλάβουν, υπάρχουν πολλοί εξυπνάκηδες».
-Δηλαδή δε θέλουν να αγοράσουν, αλλά να πάρουν την Π.Α.Ε. χωρίς χρήματα; 
«Ας έρθουν να πάρουν τις μετοχές και έτσι. Εγώ το είπα. Ας έρθουν να αναλάβουν αν μπορούν». 
-Και αν τελικά δεν έρθει κάποιος να αναλάβει, εσείς θα συνεχίσετε στον Πανσερραϊκό; 
«Όχι. Εγώ φεύγω. Τελείωσε».

ΣΧΟΛΙΟ: Koυραστικό το αβέβαιο...

4 σχόλια:

  1. Ας έρθουν γιατι δεν ερχονται ? Αφου παραχωρεί τις μετοχές τζαμπα γιατι ολοι αυτοι οι ξυπνιοι που μονο να μιλανε ξέρουν π.χ. Γούνας , σύνδεσμοι , Περδικίδης κτλ., δεν ερχονται να αναλάβουν? Αν ηταν τοσο ευλοκο να κουμανταρεις μια ομαδα , κι αν δε χρειαζόταν λεφτα οχι αστεια πραγματα πολλοι θα σχολιοντουσαν . Βλεπουμε όμως τοσα χρόνια τους ιδιους και ιδιους μεγαλοπαραγοντες κι οσοι νέοι πανε να σχοληθούν φευγουν με την ουρα στα σκέλια και καταχρεωμένοι π.χ. Ρέμος , Νικολαιδης κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται πάνε καλά οι εξελίξεις στο Wild West κι ο πρόεδρας θα γίνει Πρίγκιπας της Δυτικής Όχθης! Πώς θα την ονομάσει τη νέα ομάδα δεν μας είπε όμως! Αλλά το ψαράκι ψαράκι εκεί στον Εύοσμο πάντα! Κοντά στο μαγαζί...Ότι έβγαλες από τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ τώρα χώσ' τα εκεί με τα φιλαράκια σου κι ενώστε Οδυσσέα Κορδελιού, Αγροτικό Αστέρα κλπ! Ξέρετε εσείς από τέτοια κόλπα...Και σε 2-3 χρονάκια στα μεγάλα σαλόνια, για μεγάλα παιχνίδια! Ευχαριστούμε για όλα κι αντίο πρόεδρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.....ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ....ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ!!!!ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ....ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΖΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτέ δεν είπα ότι θα πάρω τον Πανσερραικο απλά θίχτηκα από τον χαρακτηρισμό του κ.Προέδρου.Πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος που δεν σας πειράζει όταν βρίζουν τους Σερραίους εκτός αν δεν είστε Σερραίοι η είσθε έμμισθοι του κ.Θεοδωρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή