Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Με απουσίες στην Τσαριτσάνη...για να δώσει ευκαιρίες

Με ένα πρωϊνό χαλάρωμα ολοκληρώθηκε η "μίνι προετοιμασία"του Πανσερραϊκού για τον αγώνα κυπέλλου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης(Τρίτη, 14:00, OTE TV) και ο Παύλος Δημητρίου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία έχει αρκετές απουσίες θεωρητικά βασικών καθώς θα δοθούν ανάσες σε κάποιους παίκτες όπως ο Γουμάγιας, ο Παντελιάδης, ο Περπερίδης, ο Βρούτσινα ενώ εκτός μένουν και οι τραυματίες Ντα Κόστα, Γέσιτς, Ορφανός, Κόντος, Παπαδόπουλος, Γκουέϊ. Στην αποστολή περιλαμβάνονται 20 παίκτες και συγκεκριμένα οι: Κολίτσι, Κουτζαβασίλης, Σοάρες, Ανάκογλου, Ασλανίδης, Γκούρτσας, Κυριακίδης, Μουσικάκης, Παϊζάνος, Σαλαμαστράκης, Στεφανίδης, Τριανταφύλλου Δαμιανός, Τριανταφύλλου Κώστας, Τσαούσης, Κονέ, Βουτσιάς, Μιλένκοβιτς, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Καρασαλίδης.

"Σεβόμαστε αλλά...δε φοβόμαστε"
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "SPORT LARISA" ο προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Γιώργος Καλτέκης, έστειλε το μήνυμα για τον αυριανό αγώνα που όπως είπε είναι σημαντικός για την ομάδα του:" Δε θα είναι εύκολος αντίπαλος και εύκολη λεία ο Οικονόμος για τον Πανσερραϊκό. Τον σεβόμαστε αλλά δε τον φοβόμαστε. Θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο και η αλήθεια είναι πως έχουμε φιλοδοξίες σε αυτό τον θεσμό και δε κρύβουμε ότι θέλουμε να προχωρήσουμε". Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Οικονόμος έχει πρόβλημα στη θέση "1" καθώς οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες, Νούσιας και Γκιγκούδης είναι εκτός και μένει μόνο ο νεαρός Μπαχτσιβάνος ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λεβναϊκ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Τσιανάκας. Στον Οικόνομο αγωνίζεται και ο Σερραίος, Γιάννης Κουλτσιάκης, που έπαιζε στον Βισαλτιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου