Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Το πάλεψε η Ηράκλεια αλλά αποκλείστηκε από τον Εθνικό Αστέρα


Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας κοίταξε στα μάτια για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα τον Εθνικό Αστέρα, προσπάθησε, πάλεψε αλλά στο τέλος λύγισε στην ανωτερότητα και κυρίως στην εμπειρία του αντιπάλου του, ηττήθηκε με 0-2 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου πλέον η ομάδα της Καισαριανής είναι αυτή που θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Ηράκλειας και υπό το βλέμμα του Λάζλο Μπόλονι, του προπονητή του δικεφάλου του βορρά, ο Βαγγέλης Τούσκας είχε ζητήσει από τους παικτες του να είναι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και αυτοί ξεκίνησαν με ενθουσιασμό και μάλιστα στο 37΄ είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σάββα Σιδηρόπουλο να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ότι δε κατάφερε να κάνει αυτός, το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου καθώς στο 50΄ ο Χωριανόπουλος πέτυχε το 0-1 και στις καθυστερήσεις ο Χαϊκάλης διαμόρφωσε το τελικό 0-2 με την Ηράκλεια να κρατά την προσπάθεια που κατέβαλε αλλά και την εμπειρία και πλέον στρέφει την προσοχή της στον αγώνα κυπέλλου της Κυριακής κόντρα στην ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
*Παρών στον αγώνα ήταν και ο Πέτρος Θεοδωρίδης.
Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας (Βαγγέλης Τούσκας): Κούμης, Κουβελόγλου, Δαλκίδης, Μουτίδης, Σιδηρόπουλος (85' Σαλμάς), Δούμας (70' Σκερλετσίδης), Νίρλας, Μανουσαρίδης, Δελήμπασης, Λεωνίδας, Τσεμπερίδης (59' Μπογιατζής).
Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου): Παναγιωτόπουλος, Νάστος, Χωριανόπουλος, Γουσούλης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Πασκούλεφ, Καούνος (77' Παληγεώργος), Σκαρτσίλας (31' Χαϊκάλης), Άντονι, Λουτσιάνο.

3 σχόλια:

  1. *Παρών στον αγώνα ήταν και ο Πέτρος Θεοδωρίδης : Φυσιολογικά διπλό. Μπράβο, Πέτρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Άρχοντας των Β' Εθνικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλαδη τι εγινε που ηταν ο πετρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή