Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Στεφανίδης: "Το ωραιότερο γκολ μέχρι το επόμενο"

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο Νέστωρας Στεφανίδης για τη νίκη που πέτυχε κόντρα στην Επανομή αλλά και το γκολ που ήταν το 25ο σε επίπεδο Football League:
"Σίγουρα ήταν ωραίο γκολ και ήταν το καλύτερο μέχρι να έρθει το επόμενο. Ήταν μια κομπίνα δουλεμένη στη προπόνηση και έχουμε αποφασίσει όποιος νιώθει καλύτερα να εκτελεί το φάουλ. Βέβαια δε μπορέσαμε να το χαρούμε ιδιαίτερα λόγω του τραυματισμού του Δημήτρη Ορφανού. Εμείς πανηγυρίζαμε και αυτός πονούσε. Μάθαμε ότι είναι κάτι σοβαρό και έκεινη την στιγμή έπεσε η ψυχολογία μας. Όλοι ευχόμαστε να γυρίσει γρήγορα κοντά μας".
Πάντως το φετινό φαινόμενο των τραυματισμών προκαλεί γενικά εκπλήξεις και αυτό ανέφερε και ο Νέστωρας Στεφανίδης: "Δε το έχω ξαναζήσει αυτό. Ήδη έχουμε κάνει έναν αγιασμό και πρέπει να πάμε και για δεύτερο νομίζω. Όλες οι νίκες είναι αφιερωμένες στους συμπαίκτες μας που έχουν τραυματιστεί".
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη νίκη με την Επανομή: "Το παιχνίδι ήταν δύσκολο όπως και όλα τα άλλα. Η Επανομή ήρθε να παίξει μπάλα, δε κλείστηκε, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και να αντιδράσουμε σωστά μετά την ισοφάριση. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε ακόμα μια νίκη".
Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: "Το κλίμα είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα και όλα τα παιδιά είναι καλοί χαρακτήρες και αυτό μετράει. Γενικά αυτό που έγινε φέτος μας πείσμωσε πάρα πολύ. Η ομάδα δικαιούταν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα".
Τέλος αναφέρθηκε και στον αγώνα με την Τσαριτσάνη: "Θα αντιμετωπίσουμε μια άγνωστη ομάδα με ενθουσιασμό. Κάποιοι παίκτες θα πάρουν ανάσες αλλά πάνω απ' όλα πρέπει να προσέξουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Θέλουμε τη νίκη-πρόκριση και γενικά θέλουμε νίκες για να φέρουμε τον κόσμο δίπλα μας".


1 σχόλιο: