Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

"Οικονομία" στην ποιότητα...αλλά και πρόκριση για τον Πανσερραϊκό στην Τσαριτσάνη

Σε ένα παιχνίδι που δεν έπαιρνε και δάφνες ποιότητας ο Πανσερραϊκός χρειάστηκε να φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι(4-5) για να αποκλείσει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ο οποίος, όπως αναμενόταν, αποδείχθηκε σκληρό καρύδι στην κανονική διάρκεια του αγώνα(1-1, 17΄ Μπλέντι-21΄ πεν. Γκούρτσας) αλλά και στην παράταση(1-1). Οι αγώνες σε αυτή τη φάση του κυπέλλου κρύβουν αρκετές...μπανανόφλουδες για τις ομάδες των μεγαλύτερων κατηγοριών γιατί οι "μικροί" ξέρουν ότι έχουν την ευκαιρία να δείξουν...και να αποδείξουν. Αυτό, σε συνδυασμό με τον κακό αγωνιστικό χώρο, με την ανομοιογένεια που παρουσίασε η ομάδα έχοντας 6 άλλαγές στην ενδεκάδα της αλλά και με την αδυναμία κάποιων ποδοσφαιριστών να ανταποκριθούν ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο έφερε το τελικό 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες στη κανονική διάρκεια του αγώνα. Ο Πανσερραϊκός είχε αρκετές αδυναμίες στην άμυνα και ειδικά στο αριστερό άκρο, επιθετικά είχε μόνο τη διάθεση του Βουτσιά καθώς τίποτα άλλα δε λειτούργησε και μάλιστα αν σε κάποιες φάσεις οι γηπεδούχοι ήταν πιο τυχεροί ίσως τα πράγματα να ήταν και διαφορετικά. Το θέμα είναι πως οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού επιβαρύνθηκαν με 120 λεπτά στα πόδια τους και σίγουρα αυτό παίζει ρόλο ενόψει των αγώνων που ακολουθούν το Σάββατο με τα Γιαννιτσά, την Τετάρτη με τον Πιερικό και την Κυριακή με τον Διαγόρα.
*Στη διαδικασία των πέναλτι για τον Πανσερραϊκό ευστόχησαν οι Μιλένκοβιτς, Γκόμεζ, Σοάρες, Ντιόγκο, Στεφανίδης ενώ ο Κολίτσι απέκρουσε το πέναλτι του Φλώρου.
*Ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη λίγο πριν τα Χριστούγεννα για την 4η φάση.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: (Γ. Καλτέκης): Μπαχτσιβάνος, Καραγιάννης, Πούτας (118΄ Πρικάκης), Φλώρος, Οικονόμου, Νικούλης, Μπλέντι, Κέρης (64΄Γασπαράτος – 106΄ Κουλτσιάκης), Μπανούσης, Μπαλής, Καράμπελας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Δημητρίου): Κολίτσης, Μιλένκοβιτς, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου (74΄Σοάρες), Σαλαμαστράκης, Βουτσιάς, Γκούρτσας (72΄ Στεφανίδης), Κυριακίδης (83΄) Γκόμεζ, Ανάκογλου, Μουσικάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου