Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Δε παίρνει εισιτήρια ο Πανσερραϊκός στη Ριζούπολη

Όπως σας ενημέρωσε έγκαιρα και έγκυρα χθες το "pestoagorimou" o Πανσερραϊκός δε θα πάρει εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής στην Ριζούπολη. Το πρόβλημα με τη χωρητικότητα του γηπέδου, τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να παρθούν και τα διαρκείας των φιλάθλων της ΑΕΚ δε δίνουν την ευκαιρία στους φιλαθλους του Πανσερραϊκού να στηρίξουν την ομάδα τους. Βέβαια όπως αναφέραμε και χθες ο Πανσερραϊκός απείλησε την ΑΕΚ ενόψει του δευτέρου γύρου ότι δεν θα δώσει εισιτήρια αλλά οι άνθρωποι του "δικεφάλου" ήταν ξεκάθαροι. Δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και δεν έχουν πρόβλημα με το παιχνίδι του δευτέρου γύρου αν ο Πανσερραϊκός κρίνει πως δε πρέπει να δώσει εισιτήρια.

4 σχόλια:

  1. kala den sas kovei ligo?h rizoupolh xwraei 14.500 8eseis kai ta diarkeias tis aek einai 12.000 pws 8a sas dwsei eishthria?an htan sto oaka 8a sas edeine,oso gia to deutero gurw 8a katevoun para polu aektzhdes kai kala 8a kanete na dwsete eishthria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλιώς αν δεν δώσουμε τί θα γίνει; Κι από που θα κατέβουν; Από Κόσσοβο; Δεν χωράει το γήπεδο μας! Είναι σολντ άουτ από τα διαρκείας. Το γήπεδο χωράει 8.300 άτομα με τα νέα καρεκλάκια κ τις ζώνες κι έχουμε 8 διαρκείας φέτος. Μόνο τα 300 εισιτήρια που απομένουν διατίθενται από την ΠΑΕ σε κάθε εντός έδρας! Κι αυτά σε χορηγούς της ομάδας κ προσκλήσεις για τους φιλοξενούμενους! Δυστυχώς άλλη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. posa diarkeias exete?axxaxaxa 8eleis na ma8eis apo pou 8a er8oun h aektzhdes e?8a to deis megale sto deutero gurw,oso gia to solnt aout to kanoun oi opadoi ton allwn omadwn kai ta xwria,oso gia ta deiarkeias me to zori ftasate sta 1000,xaxaxaxaxaxa,

    ΑπάντησηΔιαγραφή