Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

MEΓΑ-ΛΗ...πρόκριση!!!

Καλύτερα δε θα μπορούσε να ξεκινήσει τη χρονιά ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ο οποίος κερδίζοντας στα πέναλτυ τον επίσης νεοφώτιστο στη Γ΄ Εθνική αλλά και...ιστορικό Πανηλειακό, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Γιάννη Γεωργιάδη δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και την απαραίτητη ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα στη διαδικασία των πέναλτυ, έδωσε το δικαίωμα στους φιλάθλους της να πανηγυρίσουν την πρώτη επιτυχία της χρονιάς. Βέβαια για να γίνει αυτό έβαλε τα χεράκια του ο νεαρός τερματοφύλακας Βοζίκης ο οποίος με μια εκληπκτική εμφάνιση στη ψυχοφθόρα διαδικασία, απέκρουσε δύο πέναλτυ και...έστειλε την ομάδα του απέναντι στη Βέροια, στη 2η φάση του θεσμού. Στη κανονική διάρκεια του αγώνα ο Πανηλειακός προηγήθηκε στο 20΄ με τον Γεωργόπουλο και ο Μουτίδης στο 73΄ με πέναλτυ ισοφάρισε σε 1-1.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ (Γιάννης Γεωργιάδης): Βοζίκης, Κύρου, Δούμας (46' Σιδηρόπουλος), Κοσμίδης, Νίρλας, Χατζάκος (75' Καραπατσιάς), Τσεμπερίδης, Μουτίδης, 
Μαντζουράκης, Ζυγκερίδης (68' Τσεβρετζής), Κρυστάλλης.
(φωτό-πηγή: serresgoal.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου