Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο "τελικός" για την ΑΕΚ...είναι το παιχνίδι του Πανσερραϊκού

Περίπου 10-15 φίλοι της Ένωσης πήγαν στο βουνό επειδή ήθελαν να μιλήσουν με τους τρεις αρχηγούς και το αίτημά τους έγινε δεκτό... Τι είπαν οι οπαδοί στους Καφέ, Λύμπε και Δέλλα; Ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να νικήσουν τον Πανσερραϊκό την Κυριακή και να αποδίδουν το ίδιο καλά και σε όλα τα υπόλοιπα ματς, για να μην κάνει η ομάδα μια πορεία ανάλογη της περσινής.  Όλα αυτά, βέβαια, δείχνουν σε τι σημείο είναι η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Πρώτον, έχει μετατραπεί σε... τελικό ένα ματς με τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό. Δεύτερον, θα αρχίζουν να στοχοποιούνται πάλι οι ποδοσφαιριστές σαν μοναδικοί υπεύθυνοι για ενδεχόμενη αποτυχία.(ρεπορτάζ gazzetta.gr)
Είναι προφανές πως για την ΑΕΚ η νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό είναι μονόδρομος. Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ της ομάδας. Η ήττα από την Κέρκυρα, η ήττα από τον Θρασύβουλο στο φιλικό, οι κακές εμφανίσεις της ομάδας σε συνδυασμό και με το τεταμένο κλίμα που υπάρχει έχουν κάνει τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους παίκτες του, σταυροδρόμι δίχως γυρισμό. Μια πιθανή γκέλα θα βάλει μπουρλότο στην ΑΕΚ και αυτό θα πρέπει να είναι το...παιχνίδι του Πανσερραϊκού. Δίχως αμφιβολία το άγχος δεν είναι στον Πανσερραϊκό που και να χάσει...δεν έχασε και τίποτα. Το άγχος θα βαραίνει τα πόδια των παικτών της ΑΕΚ και αν καταφέρουν οι "ερυθρόλευκοι" και βγάλουν το πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον χωρίς να δεχθούν γκολ, τότε θα πω ότι έχουν πολλές πιθανότητες να φύγουν ακόμα και με το τρίποντο. Με αυτή τη φιλοσοφία θα πάει ο Πανσερραϊκός και να είστε σίγουροι πως δε θα κλειστεί πίσω αλλά θα ζητήσει ότι καλύτερο μπορεί. Αυτό φανερώνει και η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Κοκότοβιτς με Σουμπίνιο, Λεοζίνιο στα χαφ. Και να μη ξεχνάμε πως και πριν από δύο χρόνια ο Πανσερραϊκός άλλαξε προπονητή στην ΑΕΚ, με τη φυγή του Γιώργου Δώνη μετά το 0-0. Λες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου