Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Κοντά στη Χιμπέρνιαν ο Τράκις!

Στη Σκωτία θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα την καριέρα του ο Τράκις Βάλντας. Ο Λιθουανός ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό καθώς δεν υπολογιζόταν, δοκιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες από τον τεχνικό της Χιμπέρνιαν, Τζόν Χιούτζ και όμως αναφέρει συγκεκριμένη ιστοσελίδα, εντυπωσίασε στο φιλικό με την Νταντί. Για τον 31χρονο επιθετικό, ο Χιούτζ είπε τα καλύτερα: "Eίναι ένας τυπικός ψηλός επιθετικός, που χρησιμοποιεί πολύ καλά το σώμα του και έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Εντυπωσιάστηκα γιατί είναι πολύ έξυπνος. Είναι πίσω σε φυσική κατάσταση αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα προπόνησης και παιχνιδιών". Το Σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΟ: Κοίτα να δεις τι γίνεται...Ο Ίλιτς στην Παρτιζάν και Τσάμπιονς Λίγκ, ο Τράκις Σκωτία και Χιμπέρνιαν που δεν τη λές και για πέταμα. Μάλιστα!

3 σχόλια:

  1. Και ο Κρις Μπράιτ στην Μάντσεστερ Σίτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα λεγα για τον Τρακις, ήταν από τους πιο συμπαθητικους και καλους ποδοσφαιριστες που περασαν από Πανσερραικο, αλλα εμεις εδω ξερουμε ευκολα να βγαζουμε συμπερασματα.., με 10 λεπτα σε καθε παιχνίδι, επρεπε να δειξει οτι ειναι παιχταρς, αλλιως δεν κανει..., ε ρε κατι προπονηταραδες που εχουμε στην εξεδρα..!Τι σχημα εχει η μπαλα ξερουν;; Χρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παλικάρι όπου χρειάστηκε τα δωσε όλα, ήσυχος κ στα αποδυτήρια κ σε όλα...ήρθε μάλιστα αφού έβγαλε όλη τη χρονιά στη χώρα του κ μάλιστα ως πρώτος σκόρερ! Μας χαλούσε ως καθαρόαιμο φορ! Ακόμα ψάχνουμε! Δε τελειώνουν κ τα λεφτά του Σάμμυ να επιστρέψει να ηρεμήσουμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή