Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία ο Πανηλειακός!

Πυρ και μανία κατά της διαιτησίας του αγώνα του Πανηλειακού με τον Μέγα Αλέξανδρο στις Σέρρες, είναι άπαντες στις τάξεις της ομάδας της Ηλείας. Οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Κυπέλλου θεωρώντας υπεύθυνη την διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης.  
Συγκεκριμένα, το ΤΑΠ Πανηλειακός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας αγωνίστηκε στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδας, στην Ηράκλεια Σερρών, με αντίπαλο την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου. Σε αυτό το παιχνίδι διαιτητής ήταν ο κ. Συμεωνίδης (Πιερίας) και βοηθοί οι κ.κ. Νικολαίδης και Γουργιώτης (συνδ. Μακεδονίας) που με τις αποφάσεις τους έκριναν το αποτέλεσμα σε βάρος της ομάδας μας.
Τουλάχιστον σε τέσσερις κραυγαλέες περιπτώσεις (καταλογισμός πέναλτι σε βάρος μας, μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ μας, μη αποβολή παίκτη των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη καθώς και ακύρωση γκολ παίκτη μας λίγο πριν τη λήξη του αγώνα στο 83'), ο εν λόγω διαιτητής και οι βοηθοί πήραν τέτοιες αποφάσεις που εμπόδισαν την ομάδα μας να φτάσει στη νίκη και την πρόκριση, υποσκάπτοντας με αυτό τον τρόπο, τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας. Κύριοι αρμόδιοι, Είναι πραγματικά τεράστιο κρίμα να μοχθείς, δαπανώντας χρόνο και χρήμα, για να δημιουργήσεις μια καλή και νεανική ομάδα και να συναντάς αυτές τις καταστάσεις, από το πρώτο κιόλας επίσημο ματς της σεζόν! Τέτοια περιστατικά δημιουργούν μόνο απογοήτευση και αγανάκτηση. Και αφορούν κάθε σωματείο όταν συμβούν εναντίον του τέτοιες καταστάσεις. Εμείς νιώθουμε την υποχρέωση απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας αλλά και γενικότερα στη φίλαθλη κοινή γνώμη, από τη μία να επισημάνουμε και να κατακρίνουμε τα όσα διαδραματίστηκαν και από την άλλη απευθυνόμαστε προς τις αρμόδιες αρχές. Προβαίνουμε σε αυτές τις κινήσεις για να διαμαρτυρηθούμε επίσημα αλλά κυρίως για να προστατεύσουμε τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, που αξίζουν και απαιτούν τον σεβασμό από όλους τους παράγοντες ενός παιχνιδιού. Δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα, αλλά επίσης δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν που θέλει να βλάψει την ομάδα μας. Τέλος, ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος, απαιτούμε πραγματικά αντικειμενικές και δίκαιες διαιτησίες για την ομάδα μας. Διαιτησίες που να σέβονται την ιστορία της, το παρόν και το μέλλον της, αλλά πρώτα και κύρια, τα ίδια τα πρόσωπα που την απαρτίζουν (παίκτες, προπονητή, διοίκηση, φίλαθλους)».


ΣΧΟΛΙΟ: Δε νομίζω πάντως να πιστεύουν ότι η διαιτησία ήθελε να ευνοήσει και να στείλει στην επόμενη φάση τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Θα ήταν αστείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου