Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ήττα με 2-0 από τη Δόξα-Κακή εμφάνιση

Την ήττα με 2-0 γνώρισε από τη Δόξα Δράμας η ομάδα παικτών του Πανσερραϊκού που ταξίδεψε στο Καλαμπάκι για το φιλικό με τη γειτονική ομάδα. Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς χρησιμοποίησε τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν με τον Ηρακλή( ή αγωνίστηκαν για λίγο ως αλλαγή) και η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος πρέπει να ήταν εκνευρισμένος στο τέλος από την εμφάνιση των ποδοσφαριστών του. Ο Πανσερραϊκός ήταν κακός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και είναι χαρακτηριστικό πως δημιούργησε μόλις μια ευκαιρία, στο 88΄ με τον Ανάκογλου. Βέβαια υπάρχει το ελαφρυντικός της χημείας με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, της ανετοιμότητας κάποιων παικτών αλλά σαφώς ο προπονητής του Πανσερραϊκού περιμένει από τους παίκτες να είναι έτοιμοι να αρπάξουν κάθε ευκαιρία που τους δίνει. Αυτό δεν έγινε χθες στη Δράμα. Οι "μαυραετοί" πήραν τη νίκη χάρη σε δύο γκολ του Μαρκόφσκι στο 15΄ και στο 25΄. Όσον αφορά τον Μπρίτες που αγωνίστηκε πρώτη φορά, έδειξε καλά στοιχεία αλλά βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση και φυσικά χρειάζεται και χρόνο προσαρμογής.
Ο αγώνας διεξήχθη μπροστά σε περίπου 800 φιλάθλους
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Νόβοτα, Σαββίδης, Παντελιάδης, Μουσικάκης, Βοσκόπουλος, Μπρίτεζ (Παπαδόπουλος 80΄), Αμπουμπακάρι, Ανάκογλου, Βλασόπουλος, Κόντος (Τριανταφύλλου 46΄), Νταλέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου