Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς άγχος και ότι βγει...

ΑΝΕΝΑΕΩΘΗΚΕ!
Aπό τη στιγμή που ο Μπρίτες είναι ανέτοιμος, ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν θα διαφοροποιήσει τα πλάνα του όσον αφορά το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης. Ο Σέρβος θα δείξει εμπιστοσύνη στο 4-3-3 το οποίο δίνει έναν επιθετικό τόνο στον Πανσερραϊκό και δεδομένης της παρουσίας των δύο  Βραζιλιάνων στα χαφ, η ομάδα αποκτά μεγαλύτερη ποιότητα αλλά χρειάζεται πολύ καλή αλληλοκάλυψη και βοήθειες στην άμυνα. Η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Ράντμαν, Αλβάρεζ, Ντιόγκο, Παπάζογλου, Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Μπέλιτς, Γεωργιάδη και Βρούτσινα. Εκτός αποστολής εκτός από τον Μπρίτες αναμένεται να μείνει και ο επίσης ανέτοιμος Νταλέ. Πάντως είναι δεδομένο πως ο Πανσερραϊκός θα προσπαθήσει να χτυπήσει την ΑΕΚ κυρίως από τα άκρα εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα και την διεισδυτικότητα των Μπέλιτς και Γεωργιάδη, ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει η παρουσία των Σουμπίνιο και Λεοζίνιο που με τις κάθετες πάσες θα...οπλίσουν τον Βρούτσινα. Διαφορετική αναμένεται να είναι και η λειτουργία της άμυνας καθώς οι Ντιόγκο και Αλβάρεζ παρέχουν μεγαλύτερη σιγουριά στην άμυνα και δίνουν μεγαλύτερη ποιότητα στην επίθεση.
H αποστολή για την ΑΕΚ: 
Radman, Novota, Abubakari, Alvarez, Amo, Beljic, Dale, Μουσικάκης, Γαλανόπουλος, Castro, Chubinho, Diogo, Leozinho, Mawene, Tadic, Vrucina, Γεωργιάδης, Παντελιάδης, Παπάζογλου.
Eκτός αποστολής έμεινε την τελευταία στιγμή ο Ανάκογλου λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Τη θέση του πήρε ο Νταλέ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου