Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ούτε Κουλιμπαλί;

Βρε να μη του κάθετε με τίποτα επιθετικός! Ενώ οι πληροφορίες ανέφεραν αρχικά πως ο Πανσερραϊκός τα είχε βρει με την Ντέμπρετσεν για τον δανεισμό του Κουλιμπαλί και είχε συμφωνήσει και με τον παίκτη, τα πράγματα άλλαξαν. Οι Ούγγροι φαίνεται πως άλλαξαν απόφαση, είπαν όχι σε δανεισμό, ζήτησαν χρήματα για μεταγραφή και έτσι η υπόθεση μάλλον οδηγείται προς το συρτάρι με τους υπόλοιπους που ακούστηκαν, γράφτηκαν, συζήτησαν και τελικά δεν ήρθαν.

10 σχόλια:

  1. Ε! δεν παίζεστε με τίποτα....'Αντε του χρόνου ταξιδάκι αναψυχής θα έχετε στην Καλονή Λέσβου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον κάηκαν τον Θεοδωρίδη αν δεν έρθει επιθετικός και αν η ομάδα μας υποβιβαστεί.Αυτός το παραδάκι του το έχει βγάλει.Να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε εμείς για να τον στείλουμε απο κει που ήρθε.Αλλά και εκεί δεν μπορεί να πάει,οι Ηρακληδείς θα τον φάνε.Τυχαίο;Δεν νομίζω._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ, ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΑ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΕΙΧΕΣΓΙΑΝΝΗ, ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειδαμε που εφτασε ο ηρακλης με τους αλλους.φαγωθηκατε με τον θεοδ.μια κουβεντα για τα "παλικαρια" που κοροιδευουν δε λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dale-Dale-Dale και αμα σας αρεσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η τσιγγουνιά είναι μαγκιά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o Dale einai paiktara ...trexei kanei skuliazh ka8e fora mono p 8elei ligo douleia sta teleiwmata ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα καλαμπαλικιαμ θα παρουμε απο δω και περα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή