Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Δεν ήξερες που ήρθες κ. Βούκοτιτς;

Βούκοτιτς: "Τα χέρια μου ήταν δεμένα. Υπάρχουν θέσεις που έχουμε κενά και δεν υπάρχουν παίκτες για να αντικαταστήσουμε. Δεν έχουμε ούτε αριστερό μπακ και αναγκάστικα να βάλω τον Πάρκερ. Δεν έχουμε επιθετικό και έβαλα τον Μπέλιτς. Τι να κάνω;"

ΣΧΟΛΙΟ: Συγνώμη, όταν του έκαναν τη πρόταση δεν έκρινε σκόπιμο να δει που πάει; Πως και αν μπορεί να δουλέψει όπως θέλει; Αν υπάρχουν εγγυήσεις ότι η ομάδα όντως θα μπορέσει να παλέψει για παραμονή; Η απάντηση στον εαυτό μου είναι: "Τι ρωτάς και εσύ τώρα, πλάκα με κάνεις;"!!!

3 σχόλια:

  1. όταν σε άρθρο σου Κώστα όταν ακόμη ο Πανσερραικός ήταν σε αναζήτηση προπονητή και γινόταν συζητήσεις ακόμη με τον Μπουμπένκο..είχες γράψει ότι εκτός από το οικονομικό ο Μπουμπένκο ζητούσε και εγγυήσεις για την παραμονή..οι εγγυήσεις που ζητούσε ήταν σε παίχτες που θα ζητούσε να πάρει στα κένα της ομάδας σύμφωνα με την φιλοσοφία του..!!σίγουρα αυτές τις εγγυήσεις η ΠΑΕ δεν μπόρεσε να τους τις δώσει μιας και όταν ένα 5χρονο να ρωτούσες τι κενό έχει η ομάδα στο ρόστερ ΦΟΡ θα σου έλεγε σίγουρα..παρα όλα αυτά ο κος Θεοδωρίδης στην διαρκεία της μεταγραφικής περιοδου σε συνέντευξη στο τοπικό ραδιόφωνο που είσαι(πως το έπαθε μιας και ο κος Θεοδωριδης μιλάει με ''άπλα'' σε μέσα Αθήνας- Θεσ/νικης τι να πει σε μας εδώ τα βλαχάκια'' λες κι εγώ έπρεπε να ψάχνω όλα τα μέσα της Ελλάδας για να ακουσω τι γίνεται με την ομάδα μου απο το στόμα του Προέδρου της)δήλωσε οτι οι μεταγραφές είναι απρόβλεπτες και μπορεί να πας για φορ και να πάρεις τερματοφύλακα..το οποίο το έκανε πράξη..!!!να βάλουμε και συν οτι αυτήν την στιγμή έχουμε 8 σέντερ μπακ..άρα αφού χάλασε απο εκεί η περίπτωση.. βρήκε έναν προπονητή που είχε ανάγκη από δουλειά..και μιας και περνάμε δύσκολες εποχές λες να έβαλε τον εαυτό του να σκεφτεί όλα αυτά που λες..δουλειά ήθελε ο άνθρωπος τζάμπα έβγαινε στον κο Θεοδωρίδη άρα όλα μια χαρά..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ρε φίλε πριν το Βουκοτισ η ομαδα δεν είχε προπονητή? Ο ΚοΚο γιατί δεν έκανε τις μεταγραφές που έπρεπε? Εγώ ξέρω ότι σε μια ομαδα ο προπονητης κάνει τις επιλογες. Ο ΚοΚο είχε όλο το χρόνο να τις κάνει και από ότι φαίνεται και ο Θεοδωρίδης τα λεφτά. Τζάμπα τα λεφτά του Θεοδωρίδη , τζάμπα και η χρονιά. Κριμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή