Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Πληρωμένοι...και με τη βούλα!

Ο Πανσερραϊκός είναι από τις λιγοστές ομάδες που δεν έχει οικονομικά προβλήματα και ο Πέτρος Θεοδωρίδης έχει στην πιάτσα των ποδοσφαιριστών την φήμη του καλοπληρωτή. Δηλαδή αυτά που είναι να πάρει ο παίκτης θα τα πάρει και στην ώρα του και δεν είναι τυχαίο ότι ποτέ δεν έχει υπάρξει θέμα καθυστέρησης πληρωμών. Το θέμα είναι άλλο όμως.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να συμπληρώσουν ένα έγγραφο, παίρνοντας μάλιστα και βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής από την Αστυνομία, ότι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι μέχρι και τις 31/12/2010.
Συνήθως αυτή η διαδικασία γίνεται όταν λύνεται το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή προκειμένου να μην έχει δικαίωμα προσφυγής.
Τι σημαίνει όμως τώρα αυτή η κίνηση; Μπορεί πολλά, μπορεί και τίποτα, αλλά εν μέσω των όσων γίνονται με τον Πέτρο Θεοδωρίδη να εμμένει στην πώληση της ΠΑΕ και από τη στιγμή που δεν υπάρχει και κάτι ξεκάθαρο τι να πεις...

4 σχόλια:

  1. Σημαίνει ότι η ΠΑΕ ως οφείλει φτιάχνει το φάκελο της αδειοδότησής της. Λίγο σημασία έχει νομίζω αν θα παραμείνει στην ομάδα ή θα φύγει. Ο φάκελος όπως και να χει κι όποιος και να έχει την ΠΑΕ πρέπει να γίνει. Το θέμα είναι ότι οι 3 μέρες πέρασαν, ΔΣ δεν έγινε κι όλοι περιμένουν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Κάποιοι ελπίζουν και σε νίκες για να δυναμώσει η συμπολίτευση. Κοντός ψαλμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oti ke na kanoun to potami ksekinise ke den gyrnaei piso....
    efxaristoume perouka sto kalo ke nas grafeis...na do pia omada thelei na exei proedro gia na gelaso....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κόσμος δεν πρέπει να κάνει πίσω ,ο Θεοδωρίδης πρέπει να φύγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω..να μην μας πάρει και μας μαζί όμως..και σε κανα 2 χρόνια παίζουμε ντέρμπυ με την Δόξα Κρανούλας..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή