Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ανακατατάξεις! Μπιτζίδης: Γενικός Αρχηγός-Υφαντής: Υπεύθυνος σκάουτινγκ...και έρχονται και άλλοι;

Με αρκετές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα βρίσκει η επόμενη ημέρα τον Πανσερραϊκό καθώς ο Πέτρος Θεοδωρίδης φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει το παιχνίδι με τους δικούς του όρους. Από σήμερα λοιπόν ο Γιάννης Μπιτζίδης, μέχρι πρότινος εκπρόσωπος της ομάδας στην Αθήνα, αναλαμβάνει το πόστο του Γενικού Αρχηγού όπως είχε κάνει και στον πρώτο χρόνο της προεδρίας του Πέτρου Θεοδωρίδη αντικαθιστώντας τον Λάκη Υφαντή. Ο τελευταίος θα αναλάβει υπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ και θα είναι το "μάτι" του Βούκοτις στον επόμενο αντίπαλο αλλά και το "μάτι" του Πανσερραϊκού σε ποδοσφαιριστές εντός και εκτός νομού καταλαμβάνοντας ένα πόστο που είχε και στον Πανιώνιο και στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα ο Γιάννης Μπιτζίδης παρουσιάστηκε σήμερα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και παρακολούθησε την προπόνηση. Επίσης ο Σάκης Αναστασιάδης επιστρέφει στην β΄ ομάδα και παραμένει ως βοηθός του Μόμτσιλο Βούκοτις ο Παύλος Δημητρίου.
Και οι αφίξεις νέων προσωπων μπορεί να μη σταματούν εδώ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν και άλλοι(εκ Θεσσαλονίκης;)...Θα δούμε!

5 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ Κ ΦΕΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ??
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΓΚΕΣ!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρε… γλέντια ! ο μπιτζιδης γενικός αρχηγός !
    Ένας μάνατζερ γενικός αρχηγός στον Πανσερραικο .
    Ξευτίλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους, ένας γενικός αρχηγός κόντρα σε όλους και σε όλα...
    http://www.youtube.com/watch?v=Ebdr2Ba7_cg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΤΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ? ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ? ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ......... ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΘΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΝ?.... ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΩΤΉΡΑΣ ΜΑΣ. ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΧΑ...ΧΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι ειπες τωρα ρε παικτη απο πανω?
    Που το θυμηθηκες το ονομα "Ζανο"??
    μπασκετικος εισαι??
    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή