Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

"Καπλανίδης για Σέρρες..."


Δημοσίευμα του sentragoal.gr
"Την ίδια ώρα στον Πανσερραϊκό μια από τις λύσεις της επόμενης μέρας, αν ο Πέτρος Θεοδωρίδης επιμείνει στην απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από την ΠΑΕ πουλώντας τις μετοχές του, προέρχεται εκ των... έσω. Συγκεκριμένα, ο νυν παράγοντας της σερραϊκής ΠΑΕ Ιορδάνης Καπλανίδης -που είναι αλευροβιομήχανος διαθέτοντας μύλους στην περιοχή των Σερρών- προβάλλει ως βασικό φαβορί να διαδεχθεί τον Θεοδωρίδη. Οπως κυκλοφορεί μάλιστα στην πόλη της Μακεδονίας, οι συζητήσεις τους ξεκίνησαν εδώ και αρκετό καιρό και ο Καπλανίδης ζήτησε να μην πουληθούν οι Γιώργος Γεωργιάδης και Δημήτρης Ανάκογλου τον Γενάρη, προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία. Οσοι, ωστόσο, γνωρίζουν τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και νυν παράγοντα της ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι υπάρχουν δυο θέματα που δημιουργούν προβληματισμό. Μπορεί να αγαπάει την ομάδα, αλλά δεν διαθέτει την πείρα του Θεοδωρίδη στον δύσκολο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ούτε έχει την τεράστια οικονομική επιφάνεια".

2 σχόλια:

  1. και ο Κούτλας είχε λέφτα και έριξε αρκετά στην ομάδα..αλλά έφυγε σαν αποτυχημένος αφου δεν μπορούσε να ανεβάσει την ομάδα στην Α κατηγορία..πάντα πρέπει να κοιτάς το παρελθόν για να έχεις ένα απέραντο μέλλον..καλή η αγάπη για την ομάδα και η διάθεση αλλά εγώ βλέπω οτι ομάδες έφτιαξαν ο Μπέος και ο Μάκαρος στην επαρχία..άνθρωποι άσχετα με το οικονομικό κυρίως μπασμένη στα πράγματα..!!αυτό φυσικά δεν το λέω σε καμιά περίπτωση για να υποτιμήσω τις προθέσεις του κ.Καπλανίδη εξάλου είναι από τους ανθρώπους που έδειξαν και δείχνουν οτι αγαπούν τον Πανσερραικό..και να είναι αυτός ο επόμενος ιδιοκτήτης εγώ θα τον στηρίξω γιατί εμένα με ενδιαφέρει πρώτα το καλό της ομάδας..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. makari na einai kapoios an8rwpos san auton

    ΑπάντησηΔιαγραφή