Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Yποβιβασμός σημαίνει...χρεοκοπία

Με τα οικονομικά μεγέθη που έχουν διαμορφωθεί η πτώση από τη Super League στη Football League δεν είναι απλός υποβιβασμός. Είναι οικονομική καταστροφή. Περίπου 4 εκατ. ευρώ είναι τα εγγυημένα έσοδα για κάθε ΠΑΕ της μεγάλης Λίγκας τα οποία ουσιαστικά εκμηδενίζονται αν υποβιβαστεί.
Απόμένουν δέκα αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα και τουλάχιστον οι μισές ομάδες της κατηγορίας αυτήν τη στιγμή δεν μπορούν να πουν ότι έχουν αποφύγει τον υποβιβασμό.
Όπως προαναφέραμε, το θέμα του υποβιβασμού είναι πρωτίστως οικονομικό και αυτό το έχουν αντιληφθεί πρώτοι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ. Αυτοί της Super League θέλουν να τον αποφύγουν για να έχουν τα εγγυήμενα έσοδα των 4 εκατομμυρίων ευρώ και αυτές της Football League δίνουν τα πάντα για ν’ ανέβουν ώστε να γίνουν μέρος της πίτας αφού το αντίστοιχο εγγυημένο έσοδο για τη Football League είναι μόλις 550.000 ευρώ!
Δείτε τα εγγυημένα έσοδα της Super League
- Aπό τη ΝOVA για τα τηλεοπτικά: 2,3 – 2,6 εκάτ. ετηδίω για μια μικρομεσσαία ομάδα
- Από τη χορηγική συμφωνία με ΟΠΑΠ: 1 εκατ. ευρώ για κάθε ομάδα
- Από τις μεομομένες συμφωνίες με ΟΠΑΠ: 400.000 – 500.000 ευρώ ετησίως για μια μικρομεσσαία ομάδα
Δείτε τα εγγυημένα έσοδα της Football League
- Από τη χορηγική συμφωνία με ΟΠΑΠ: 150.000 ευρώ σε κάθε ομάδα
- Από τα τηλεοπτικά της ΕΤ 3: 200.000 ευρώ ανά ομάδα (τα δίνει ο ΟΠΑΠ)
- για τους αγώνες που μεταδίδει το CONN-X: 100.000 ανά ομάδα (δεν τα δίνει ο ΟΠΑΠ)
- Ενίσχυση από Super League:100.000 ευρώ ανά ομάδα.
(ΠΗΓΗ: soccerplus.gr)

2 σχόλια:

  1. Χρεοκοπία και για σένα γιατί αν δεν ήταν ο Πανσερραϊκός όλοι σας θα πεινούσατε... Ποιο site, ποιες εφημερίδες, ποια ραδιοφωνα, ποιοι σταθμοί θα είχαν δουλειά; Κανένας, αν η ομάδα είχε πάρει την κατρακύλα και απο αυτή ένας την έσωσε αλλά κανείς δεν λέει την αλήθεια. Ο περούκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είναι καλά οι δανεικοί(όπως κάθε χρονιά άλλωστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή