Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Στην Εθνική παίζει ο Ανάκογλου, στον Πανσερραϊκό;

Από τους μοναδικούς παίκτες της Εθνικής Ελπίδων που αγωνίστηκαν για 90 λεπτά κόντρα στην πρωταθλήτρια ευρώπης Γερμανία ήταν ο Δημήτρης Ανάκογλου(οι άλλοι ήταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Σκόνδρας και ο Λαγός). Κατά ομολογία ο νεαρός χαφ ήταν ένας από τους καλύτερους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και για αυτό ο Γιώργος Γεωργιάδης τον κράτησε στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης υπήρχαν και αρκετοί σκάουτερ μεταξύ των οποίων και αυτό της Γιουβέντους και από τα πρώτα ονόματα που σημειώθηκαν ήταν αυτά των Ανάκογλου και Φορτούνη.
Βέβαια όλα καλά ως εδώ. Το θέμα είναι πότε επιτέλους ο Δημήτρης Ανάκογλου θα βρει τον χρόνο που του αναλογεί και στον Πανσερραϊκό με τον οποίο έχει συνολικά 331΄ συμμετοχής τη φετινή χρονιά! Σε καμία περίπτωση δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που έχουν πάρει άλλοι και αν μέχρι πριν από λίγο καιρό το μπαλάκι της ευθύνης πήγαινε στον Ντράγκαν Κοκότοβιτς, τώρα πηγαίνει στον Βούκοτιτς. Για να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου