Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

"Αυτό τον ενόχλησε..."

"Aυτό που ενόχλησε περισσότερο απ' όλα τον Πέτρο Θεοδωρίδη ήταν η σύμπραξη των φιλάθλων του Πανσερραϊκού με αυτούς του Ηρακλή στα υβριστικά συνθήματα εναντίον του" είπε στην τηλεοπτική εκπομπή "ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ" της TVS ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Χρυσανθίδης.

2 σχόλια:

  1. Το ήξερε ότι θα γίνει από τη στιγμή που έβγαλε ανακοίνωση περί μη διάθεσης εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους. Του το γράψαμε στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου μας 10 φορές ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο και μάλιστα το τονίσαμε κ με παρεμβάσεις στο ραδιόφωνο ότι πρέπει να προσέξει η ΠΑΕ. Γι ακόμα μια φορά έκανε του κεφαλιού του κ πληρώνει τις επιλογές του. Ας ελπίσουμε να πάρει η ΠΑΕ εισιτήρια για την Κέρκυρα γιατί θα υπάρχουν πολύ πιο δυσάρεστες εξελίξεις όταν πάμε εκεί κ δεν υπάρχει θύρα για τους φιλάθλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έμεις ο κόσμος του Πανσερραικού με όλα αυτά που έχουν γίνει κατα περιόδους και μην την εικόνα της ομαδάς που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ονειρευόμαστε πόσες δηλαδή φορές θα έπρεπε να μας πειράξει και να είχαμε παραιτηθεί..!!γι αυτό καλό είναι κάποιοι να μην είναι το ευέξαπτοι και ευαίσθητοι..να δουν οι ίδιοι αν είναι ικανοποιημένοι από το προιόν το οποίο λανσάρουν..και στο κάτω κάτω είναι για δικό τους συμφέρον..και μετά να κάτσουν να σκεφτούν αν είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση και το ξέσπασμα του κόσμου..αν όντως αγαπούν την ομάδα και ενδιαφέροντε για τους πελάτες τους..!!πολλά ζητάω εε..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή