Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Επιστρέφει στην προεδρία! Λογικό...

Δεν θεωρώ ότι είναι είδηση αυτό που λέγεται πως ο Πέτρος Θεοδωρίδης θα πάρει πίσω την παραίτηση του και θα επιστρέψει στην προεδρία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ θεωρώντας πως η κίνηση του ήταν βεβιαβασμένη και η απόφαση πάρθηκε εν βρασμώ ψυχής. Λογικό και αναμενόμενο ήταν να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που και ο ίδιος από την πρώτη στιγμή ήξερε πως δεν επρόκειτο να αλλάξει κάτι και ότι θα συνέχιζε να παραμένει μεγαλομέτοχος. Και απ' όσο τον γνωρίζουμε δεν είναι ο παράγοντας που θα έπαιρνε την απόφαση να βάλει άλλον πρόεδρο και να παραμείνει απλά μεγαλομέτοχος. Δεν είναι θεωρώ του χαρακτήρα του τέτοια κίνηση.
Για αυτό γίνεται το επίσης λογικό. Συνεχίζει η κατάσταση ως έχει. Απλά το μόνο που μπορεί να γίνει στο επερχόμενο διοικητικό συμβούλιο είναι να έρθουν κάποιες παραιτήσεις από μέλη του Δ.Σ.

2 σχόλια:

  1. από την στιγμή που έγινε αυτό..όχι οτι περιμέναμε κάτι διαφορετικό..και αφού κακά τα ψέμματα δεν υπήρχε διάδοχη κατάσταση λες και άφησαν περιθώρια για να μπορεί κάποιος να εξετάσει την περίπτωση..τελοσπάντων..χρειάζεται ηρεμία τώρα για το καλό της ομάδας πάνω από όλα..ΑΛΛΑ απο την στιγμή που η ΠΑΕ δεν πωλείται ΤΩΡΑ και το καλοκαίρι σύμφωνα με τα δημοσεύματα η ομάδα πρόκειται να πουλήσει 2 παίχτες Γεωργιάδη και Ανάκογλου(υποθετικά μιλώντας πάντα)εγώ δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να πουληθεί η ΠΑΕ το καλοκαίρι..!!βάλτε τα έσοδα από την πώληση των δύο παιχτών σύμφωνα με τα θέλω της ΠΑΕ που βγήκαν στην δημοσιότητα και τα έχουμε ακούσει..και αναλογιστήτε ποιές πρέπει να είναι οι απαιτήσεις μας για του χρόνου και τι πρέπει να μας παρουσιάσουν..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Logiko…omos oti tou xronou den prokite na poulisei pano apo 10 diarkeias kai 100 eisitiria ana agona…

    ΑπάντησηΔιαγραφή