Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

"Αποκυήματα φαντασίας τα περί επιστροφής"!

Aνακοίνωση ΠΑΕ Πανσερραϊκός: "Αποκυήματα της φαντασίας είναι τα όσα γράφηκαν και ειπώθηκαν στον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο περί επιστροφής του παραιτηθέντα από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, κ. Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος και εμμένει στην αρχική του απόφαση για παραχώρηση του πακέτου των μετοχών εντός δεκαπέντε ημερών".

7 σχόλια:

  1. Απλά, καθαρά και ξάστερα.Περιμένουμε να κάνει πράξη τα λόγια του, να πουλήσει την ομάδα και να φύγει.Κανείς στην Σερραική κοινωνία δεν τον θέλει,έχει χάσει κάθε έρεισμα και επικοινωνία με τον κόσμο,το γήπεδο αν δεν φύγει θα είναι άδειο και ειδικά του χρόνου στην Β Εθνική θα είναι τρείς και ο κούκος στις κερκίδες.Πρέπει λοιπόν να φύγει τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μαθατε το αλλο?
    η ΕΠΟ εδωσε νεα προθεσμια για μεταγραφη ελευθερου παικτη, μεχρι 14/2...
    λετε να παρουμε κανενα σεντερ μπακ ακομη???

    Θανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να "τσεπώσει" άλλα ευρώ, από τον Σερραίο...απλά πράγματα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poies metoxes tin nikiasmenes apo ton koutla giati den leei oti tis metoxes tis exei nikiasmenes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. fyge tora....kalytera eleytheroi kai stin g ethniki para karagiozis toy protathlimatos......fyge..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειδή με μεγάλη ευκολία λέγεται από καποιούς οτι καλύτερα στην Γ στην Δ..δεν νομίζω καποιός που αγαπάει την ομάδα να θέλει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο..!!το καλύτερο ζητάμε όχι να γυρίσουμε χρόνια πίσω..παραδείγματα πολλά..Καλαμαριά-Εδεσσαικός-Νάουσα-Παναχαική και πολλά άλλα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @tommasso
    Εχεις δικιο σ'αυτο που λες, αλλα ο νομος Σερρων αν τροφοδοτησει με παιχτες την ομαδα δεν προκειται να γινουμε Καλαμαριά-Εδεσσαικός-Νάουσα-Παναχαική...Πιτσιρικαδες που διψανε για μπαλλα και σωστη οργανωση νομιζω ειναι η πρωτη μεγαλη επενδυση για τον Πανσερραικο.Να χαιρονται κι αυτοι, να χαιρομαστε κι εμεις.Ας γινει μια ομαδα δεμενη και σταθερη που θα κερδισει την εμπιστοσυνη του κοσμου κι ολα τ'αλλα ερχονται.Ετσι θα τον αγαπησουμε ακομη περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή