Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς κόσμο στη Λάρισα-Ανακοίνωση από τους "Che"

Όπως έγινε γνωστό σήμερα στη σύσκεψη που έγινε στη Λάρισα για τα μέτρα ασφαλείας του Κυριακάτικου αγώνα, ο Πανσερραϊκός δε θα προμηθευτεί εισιτήρια για να ικανοποιήσει το αίτημα των φιλάθλων του που ήθελαν να βρεθούν στο ael fc arena όπως κάνουν και σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Η Αστυνομία της Λάρισας έθεσε θέμα για τη μη ύπαρξη πλέξιγκλας, καθώς και για διάφορα θέματα του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, και έτσι αποφάσισε να μη δοθούν εισιτήρια". Και όλα αυτά τη στιγμή που στον πρώτο γύρο ο Πανσερραϊκός είχε διαθέσει 1.100 εισιτήρια στους βυσσινί. Μάλιστα ο σύνδεσμος φιλάθλων Πανσερραϊκού che Guevara club εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Αν κάτι είχε να υπερηφανεύεται ο κόσμος του Πανσερραϊκού, αυτό ήταν η αδιάλειπτη παρουσία του σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες, πράγμα που απειροελάχιστες ομάδες έχουν καταφέρει. Πλέον, όμως, κι αυτό αποτελεί παρελθόν, καθώς τον τελευταίο καιρό δεχόμαστε συνέχεια τη μία άρνηση μετά την άλλη στα αιτήματά μας για εισιτήρια στους εκτός έδρας αγώνες. Αυτό έγινε και για το παιχνίδι που έρχεται με τη Λάρισα. Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια τέτοια δικαιολογία θα προσπαθούσαν να εφεύρουν από την πλευρά τους, και για αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό είχαμε θίξει το θέμα του συγκεκριμένου αγώνα. Στη Λάρισα αποφάσισαν να είναι μόνοι τους, χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς, στο νυν υπέρ πάντων αγώνα που δίνουν για να σώσουν την κατηγορία και έβαλαν μπροστά την αστυνομία για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Ας αποτελέσει αυτό ένα καλό παράδειγμα για τους Σερραίους υπευθύνους της τάξης. Τη στιγμή που οι αστυνομικές διευθύνσεις των άλλων πόλεων συμμαχούν με την ομάδα της πόλης τους, εμείς έχουμε τη χειρότερη δυνατή αντιμετώπιση μέσα στο σπίτι μας, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οπαδούς που βλέπουν τις Σέρρες ως "παράδεισο" επειδή μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Ας αποτελέσει αυτό και ένα μάθημα και για τη δικιά μας ΠΑΕ, που για άλλη μια φορά δεν κατάφερε με κάποιον τρόπο να εξασφαλίσει εισιτήρια. Αν οι κύριοι της Λάρισας δε φρόντισαν να έχουν έτοιμα τα απαιτούμενα για το γήπεδό τους, ας μη βιάζονταν τόσο να μετακομίσουν στο νέο τους γήπεδο, εφόσον δε μπορούν να προσφέρουν φιλοξενία ακόμα και σε ομάδες που τους φιλοξένησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά, από ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει κανένας για να διεκδικήσει τα συμφέροντα του Πανσερραϊκού σε τέτοιους τομείς, κι η ομάδα πηγαίνει σε ένα ακόμη κρισιμότατο ματς με το σταυρό στο χέρι. Από την πλευρά μας, ως Che Guevara club, Τις Κυριακές μας μάθαμε να τις περνάμε στα πούλμαν και στα πέταλα, δε θα δεχτούμε έτσι εύκολα να τις περνάμε στους καναπέδες και στις τηλεοράσεις.

1 σχόλιο: