Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Mένει ο Κοκότοβιτς...

Τελικά οι απογευματινές πληροφορίες που άφηναν να εννοηθεί πως δεν υπάρχει καμία απόφαση για απομάκρυνση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς από τον πάγκο του Πανσερραϊκό επιβεβαιώηκαν. Ο Σέρβος έκανε κανονικά το πρωί την καθιερωμένη προπόνηση και το βράδυ συναντήθηκε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη εκεί όπου συζήτησαν για αρκετές ώρες το μέλλον της ομάδας αλλά δε πάρηκε καμία απόφαση. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού κατέστησε σαφές στον προπονητή πως η υπομονή πλέον έχει τελειώσει και χρειάζονται δραστικά μέτρα και άμεσα αποτελέσματα. Για αυτό και τις επόμενες ημέρες θα έχει ραντεβού και με τους παίκτες για να τους θέσει προ των ευθυνών τους καθώς ο αγώνας με τη Λάρισα πλέον είναι καθοριστικός για όλους. Με ότι αυτό συνεπάγεται...

2 σχόλια:

  1. σιγά μην αλλάξει..!!έμεις περιμένουμε να παραιτηθεί ο προπονητής μιας και στην αποζημίωση πάντα κολλάμε..!!όταν ακούμε για να δώσουμε λεφτά..ένας κρύος ιδρώτας μας πιάνει..!!!με αυτά και με εκείνα οι μεταγραφές τελειώνουν φορ έχουμε σκοπό να πάρουμε η δεν βιαζόμαστε..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΡΕ ΠΛΑΚΕΣ!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή