Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Και ξαφνικά Βούκοτιτς!

Ο 60χρονος Σέρβος τεχνικός, Μόμτσιλο Βούκοτιτς, είναι αυτή τη στιγμή το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού. Παρότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Πέτρος Θεοδωρίδης, αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει την πληροφορία θέλοντας προφανώς και την οριστική απάντηση, οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα. Ο Βούκοτιτς στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Παρτιζάν(1988-89), Πανιώνιο(1989-92), Απόλλων Λεμεσού(1992-94), Σαλαμίνα(1994-96), Εθνικός Άχνας(1996-99), Κύπρος(2001-04), Φαρούλ-Ρουμανία(2006), ΠΑΟΚ(2006-07), Λεβαδειακός(2008-09). Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Παρτιζάν και στη Μπορντό. Μάλιστα ο Σέρβος σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι μέχρι το βραδύ στις Σέρρες για τις τελικές συζητήσεις.

5 σχόλια:

  1. Σε "μύρισε" κι εσένα; Χα, χα, χα...στο πα πρωί πρωί. Τα μισά λεφτά από Μπουμπένκο κι αναλαμβάνει κι ομάδες Β' εθνικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι ας τον είπα Βούκοβιτς από κεκτημένη ταχύτητα για το "νέο"...Λάρισα θα κατέβεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικά μας άντε και του χρόνου με υγεία..!!!βρε ποιος Βούκοτιτς πλάκα μας κάνετε με τα νεύρα μας παιζετε..!!αλλά τι ρώταω φθηνή λύση για να γεμίζει τον πάγκο..άσε που μου έλειψε το χρυσό εκείνο δαχτυλίδι που φοράει λες και είναι θαμώνας στον Ζυγό της θεσσαλονίκης..!!!μακάρι να με εκθέσει αλλά δύσκολα..ποιο εύκολο είναι να πιούμε κανένα μπουκάλι πρώτο τραπέζι πίστα μαζί..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχαχαχαχα "Λες και είναι θαμώνας στον Ζυγό" χαχαχαχαχαχα!!! Πέρα απο τη πλάκα, έχουμε φάει πολύ ξενέρωμα φέτος με όλα αυτά.Με τις κινήσεις που γίνονται είναι σαν να μας λέει οτι έχουμε πέσει απο Ιανουάριο, περιμένει να γίνει η μεταγραφή του Γεωργιάδη το καλοκαίρι και μας χαιρετάει.Γιατί να ξοδεύεται??? Ν.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή