Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Αλεξανδρής από τον Ολυμπιακό και έρχεται; Δεν υπάρχει θέμα λέει ο Πανσερραϊκός

Οι περισσότερες ιστοσελίδες θεωρούν δεδομένη τη συνεργασία Αλεξανδρή-Πανσερραϊκού. Με βάση τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, το άκουσμα της είδησης πως ο Αλέκος Αλεξανδρής παραιτήθηκε το μεσημέρι από προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με τη φυγή του Κοκότοβιτς, φέρνει το εύλογο σενάριο στο προσκήνιο.
Διαβάστε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα ο Δ΄ Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Γιάννης Μώραλης με τον προπονητή της ομάδας νέων κ. Αλέξη Αλεξανδρή, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον κ. Αλεξανδρή, καθώς και ο ίδιος εκδήλωσε την επιθυμία να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε διαφορετικό από τις υποδομές τομέα.
Πάντως έστω και ανεπίσημα διαψεύδεται τέτοια πρόθεση από τον Πανσερραϊκό...

3 σχόλια:

  1. Κι η ομάδα που προπονούσε στην ίδια θέση με μας είναι...οπότε...μεγάλη επιτυχία πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρκετούς προπονητές έφτιαξε ο Πανσερραικός..!!έτοιμο προπονητή χρειαζόμαστε όχι να ερθεί εδώ ο Αλέκος για να μάθει..!!σαν είπαμε ''φίλοι'' με το ερυθρόλευκο άρμα δεν θα τους μαζέψουμε όλους εμείς..αν και δεν θέλω να πιστεύω οτι θα γίνει κάτι τέτοιο..ελπίζω παιχνιδάκια μάνατζερ να είναι και αβανταδόρικες ειδήσεις..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι υπηρεσιακοί μας είναι κλάσεις ανώτεροι απο τα ονόματα που ακούγονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή