Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Σήμερα μένει, αύριο;

Οι ερωτήσεις για τις μεταγραφές άφησαν τη θέση τους στην ερώτηση "φεύγει ο Κοκότοβιτς;". Προς το παρών δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη γύρω από το θέμα της απομάκρυνσης του Σέρβου από τον πάγκο του Πανσερραϊκού. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά το τέλος του αγώνα και φαινόταν έτοιμος να πάρει την απόφαση ωστόσο ρίχοντας και μια ματιά στο παρελθόν, ο πρόεδρος της ομάδας δε παίρνει ποτέ εν θερμώ αποφάσεις. Με άλλα λόγια αφήνει να κυλήσει η νύχτα και αύριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει ραντεβού με τον Κοκότοβιτς. Έτσι είχε γίνει πέρυσι και με τον Όγιος.

1 σχόλιο:

  1. πολλές φορές και οι ενθερμό αποφάσεις δεν είναι πάντα λάθος..μιας και χρόνος δεν υπάρχει τα περιθώρια στενεύουν..!!αν θες να αλλάξεις κάτι το αλλάζεις άμμεσα..!!δεν χάνεις χρόνο..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή