Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Παίκτες και ΔΣ κατά Κοκότοβιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέτρος Θεοδωρίδης μίλησε χθες με όλους τους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ξεχωριστά, καλώντας τους έναν προς έναν στο γραφείο του. Συζήτησε μαζί τους για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα αλλά τους ρώτησε τη γνώμη τους και για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς και η πλειοψηφία των παικτών, με εξαίρεση δυο-τρεις, δεν είπαν και τα καλύτερα για τον Σέρβο. Παράλληλα και μετά τις χθεσινές εξελίξεις από τη συνάντηση που είχαν Κοκότοβιτς-Θεοδωρίδης και έφερναν παραμονή του Σέρβου στον πάγκο της ομάδας, πολλά από τα μέλη του ΔΣ αντέδρασαν, επικοινώνησαν με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και είπαν πως αν παραμείνει ο Κοκότοβιτς αυτοί θα παραιτηθούν. Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να τον πιέσουν να πάρει την απόφαση.

3 σχόλια:

  1. όταν τα κύρια εργαλεία της ομάδας δηλαδή οι παίχτες δεν λένε τα καλύτερα μπορούμε να καταλάβουμε πολλά..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. auto fanike kai otan efuge o tadic me auta pou mas eipe..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λύση που μπορεί να εφαρμοστεί,να ταιριάξει γάντι και να δουλέψει σωστά στον Πανσερραικό είναι αυτή του Μάκη Κατσαβάκη.Ενός καλού πραγματικά προπονητή και Σερραίου που θα κάνει οτι είναι δυνατόν για ένα καλύτερο αυριο της ομάδας.Ας ρίξει τον εγωισμό του ο πρόεδρος και ας τον φέρει στην ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή