Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Νίκη για Γάζωρο στο Σουφλί, ήττα για Ηράκλεια στην Προσοτσάνη

Τα φιλικά παιχνίδια συνεχίζονται για τις Σερραϊκές ομάδες της  Football League2  που συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για ακόμα μια φορά, βλέποντας παράλληλα και συνεχή βελτίωση. Ο Εθνικός Γαζώρου επιβλήθηκε με 2-0 εκτός έδρας του Σουφλίου με τους Στεφανίδη 11΄ και Πεχλιβανίδη 55΄ να πετυχαίνουν τα γκολ ενώ μείωσε ο Σεμερτζίδης για τους γηπεδούχους. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης που γενικά έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του χρησιμοποίησε τους Γιαννιώτη, Γαλακτερό, Τάκα, Αγγελόπουλο, Ταρπίνιδη, Παλάσκα, Κουκούτση, Μαχαιρούδη, Κωνσταντινίδη, Πεχλιβανίδη, Στεφανίδη ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Σαμολαδάς, Αραμπατζής, Άγγος, Παπαδόπουλος, Λαζίδης, Βασιλειάδης, Τσακαλίδης, Κουρμπής.
Όσον αφορά την Ηράκλεια, ταξίδεψε με αρκετές απουσίες στην Προσοτσάνη καθώς αγωνίστηκε χωρίς τους Μουτίδη, Δαλκίδη, Μπογιατζή, Σιδηρόπουλο, Ζιγκερίδη και γνώρισε την ήττα από την τοπική ομάδα με 1-0 αλλά ο Βαγγέλης Τούσκας έμεινε ευχαριστημένος από τη προσπάθεια που κατέβαλαν οι νεαροί στη πλειοψηφία τους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου