Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Προπονήθηκαν Πολάκο και Κάρλος Αλβάρεζ- Έφυγε και ο Κέρλα

Την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα του Πανσερραϊκού έκαναν σήμερα οι "Πολάκο" και Κάρλος Αλβάρεζ για τους οποίους η επιθυμία του Γιόσου Ουρίμπε είναι να αποκτηθούν αλλά μένει να δούμε αν θα εκπληρωθεί. Το ερωτηματικό μπαίνει κυρίως στον δεύτερο καθώς η ηλικία του και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έπαιζε στην Γ΄ Ισπανίας δημιουργούν κάποια αμφιβολία στη διοίκηση αλλά ο Ισπανός προπονητής επειδή τον γνωρίζει, πιστεύει στις δυνατότητες του. Ο Πολάκο όπως σας ενημέρωσε το pestoagorimou.blogspot είναι από χθες στην Ελλάδα και λογικά θα αποκτηθεί κάθως πρόκειται για μια όχι ιδιαίτερα δαπανηρή λύση που έχει αξία μεταπώλησης. Από εκεί και πέρα στις προπονήσεις συνεχίζουν να παίρνουν μέρος οι Πορτογάλοι Ντιόγκο και Λουπέπε, αποχώρησε ο Μαχλελής ο οποίος έπεσε πάνω στους δεξιούς μπακ του Πανσερραϊκού και δεν έβρισκε θέση στο ρόστερ ενώ εδώ και αρκετές ημέρες αποχώρησε και ο Σεμίρ Κέρλα.
Ο Βόσνιος δεν εντυπωσιάσε τον Γιόσου Ουρίμπε ενώ και ο ίδιος σύμφωνα με τα όσα λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος του δεν ενθουσιαζόταν με την προοπτική της Football League. Όσον αφορά τον Γκόμεζ το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη βίζα του δε του επέτρεψε να έρθει ούτε σήμερα στις Σέρρες ενώ απών από τις προπονήσεις είναι και ο Μπόγιαν Βρούτσινα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αύριο στις 18:30 υπάρχει φιλικός αγώνας με την ομάδα Νέων.
Ο Κάρλος Αλβάρεζ στα...κόκκινα
Ο "Πολάκο" στο πλευρό του Παϊζάνου...
Ο Πορτογάλος Λουπέπε με τον συμπατριώτη του Ντα Κόστα...

3 σχόλια:

  1. Ο ένας χωρίς ομάδα και ο άλλος από Γ΄ Ισπανίας. Πάλι παικταράδες θα πάρουμε. Ο Γιόσου δεν κάνει παρέλαση με τίποτε. Μπράβο Πέτρο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. adikhste re palkaria proponhtes prepei na ginetai na ta pairnete kai xontra mwre........ola ta kserete.....esu eidika prepei na uparxei sto www.ta kserw ola .com!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και τα ξέρουμε όλα, αφού πάμε στο γήπεδο από το 1967 και παίρνουμε διαρκείας τα τελευταία 15 χρόνια. Φέτος με αυτό το αλαλούμ έχουμε πλήρη αποδιοργάνωση που ο πρώτος που θα την πληρώσει είναι ο προπονητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή