Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Ισπανική αντεπίθεση με...Πολάκο και Κάρλος Σάντσεθ!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ!
Η ενίσχυση για τον Πανσερραϊκό φαίνεται πως θα συνεχιστεί στο μοτίβο που ζήτησε ο Γιόσου Ουρίμπε από τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Με νεαρούς παίκτες, εξελίξιμους, με χαμηλά συμβόλαια λόγω...Football League και μεταπωλητική αξία. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες του pestoagorimou.blogspot.com οι "ερυθρόλευκοι" φέρνουν στις Σέρρες τον 21χρονο(19.2.1990) χαφ Πολάκο ή κατά κόσμον...Νταβίντ Αλβάρεζ Βάσκεζ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι Ισπανός στη καταγωγή αλλά όπως βλέπετε και στη φωτογραφία τα χαρακτηριστικά του παραπέμπουν σε άλλη εθνικότητα για αυτό και...Πολάκο! Ο Πολάκο ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την περίφημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα, την Μασία και το 2009 πήρε "προαγωγή" στη Μπαρτσελόνα Β΄ όπου φορούσε τη φανέλα με το "10" υπό τις οδηγίες του Λουις Ενρίκε.
Μάλιστα εκείνη τη σαιζόν αγωνιζόμενος ως αριστερό χαφ είχε 35 παιχνίδια και 11 γκολ και βγήκε 3ος σκόρερ πίσω από τους(φωτό) Ροσίνα(Μπλακμπερν τώρα) και Τζόναθαν Ντος Σάντος(Μπαρτσελόνα)-. Επίσης σε πολλά σχόλια χαρακτηρίζεται ένας παίκτης που του αρέσει να δουλεύει σκληρά και είναι πολύ φιλόδοξος. Φέτος αγωνίστηκε στη Μαγιόρκα Β΄. Ο Ουρίμπε γνωρίζει το ταλέντο του και είναι δεδομένη η επιθυμία του να του προσφέρει συμβόλαιο ενώ και ο παίκτης ακολουθόντας το παράδειγμα άλλων που δε μπόρεσαν να ακολουθήσουν το δύσκολο μονοπάτι προς την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα(Βλέπε π.χ Χαβίτο, Κάλβο) θέλει να κάνει άνοιγμα στην Ελλάδα. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται την Κυριακή στην Ελλάδα.
Δείτε τον Πολάκο να σκοράρει στο 01:56
Παράλληλα υπάρχει και η περίπτωση του Κάρλος Αλβάρεζ Σάντσεθ την οποία αποκάλυψε το onsports.gr.  O 25χρονος επιθετικός αγωνίστηκε την περασμένη σαιζόν με τις φανέλες των Πουερτολάνο και Καουντάλ έχοντας συνολικά 32 συμμετοχές και 5 γκολ. Νωρίτερα αγωνίστηκε στη Σπόρτινγκ Χιχόν Β΄ έχοντας από το 2006 110 συμμετοχές και 49 γκολ ενώ έχει και μια συμμετοχή στην πρώτη ομάδα. Ο Ουρίμπε τον γνωρίζει καθώς και αυτός κατάγεται από το Χιχόν και εισηγήθηκε αρχικά τη δοκιμή του...και βλέπουμε.

1 σχόλιο:

  1. Από τις φωτογραφίες και το βίντεο φαίνονται μεγάλοι παίκτες. Μπράβο Πέτρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή