Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Συμφώνησε με τον Αγροτικό ο Βλαχόπουλος - Eλεύθερος ο Σιδηρόπουλος

Παίκτης του Αγροτικού Αστέρα πρέπει να θεωρείται ο Θεόφιλος Βλαχόπουλος. Ο 21χρονος δεξιός μπακ-χαφ ξεκίνησε φέτος προπονήσεις με τον Πανσερραϊκό ωστόσο το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" δε του προσέφεραν επαγγελματικό συμβόλαιο όπως ήθελε...τον άφησε πίσω στην ομάδα Νέων. Έτσι, ο Βλαχόπουλος που είχε αποκτηθεί πριν από κάποια χρόνια ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού από τον Θρακικό Α. Μητρουσίου, πακέτο με τον Ασλανίδη, δε θα έχει την ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Πανσερραϊκού. Κάποιοι τραυματισμοί που τον άφησαν πίσω και ίσως μια λάθος διαχείριση τον άφησαν πίσω...
Από εκεί και πέρα παρελθόν αποτελεί από τον Πανσερραϊκό και ο Σάββας Σιδηρόπουλος. Άλλωστε είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό πως είχε συμφωνήσει με την Ηράκλεια και απέμενε να διευθετηθεί αν θα έφευγε ως δανεικός ή ως ελεύθερος.  Mετά λοιπόν από 5 χρόνια θητείας στον Πανσερραϊκό όπου αγωνίστηκε κυρίως στην ομάδα Νέων, πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού και υπογράφοντας τον Δεκέμβρη του 2009 επαγγελματικό συμβόλαιο επί Γκιγέρμο Όγιος, το κεφάλαιο Πανσερραϊκός κλείνει για τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου