Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Συμφώνησε με Μαχαιρούδη ο Εθνικός Γαζώρου!

Μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων και "μάχης" και με άλλες ομάδες, ο Εθνικός Γαζώρου συμφώνησε πριν από λίγη ώρα σύμφωνα με πληροφορίες με τον Αντώνη Μαχαιρούδη ο οποίος τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του. Έτσι ο 31χρονος επιθετικός θα αποτελέσει ακόμα μια προσθήκη εμπειρίας στο ρόστερ των "μπλε" μετά τους Αχιλλέα Αγγελόπουλο και Άκη Άγγο. Ο Μαχαιρούδης αγωνίστηκε φέτος στον Ναυπακτιακό Αστέρα με τον οποίο είχε 25 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει συνολικά 61 συμμετοχές και 9 γκολ στη Β΄ Εθνική, 170 συμμετοχές και 45 γκολ στη Γ΄ Εθνική αλλά και 19 συμμετοχές και 2 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Νέστο Χρυσούπολης, αγωνίστηκε για 4,5 χρόνια στον Πανσερραϊκό και στη συνέχεια σε Ιωνία Χανίων, Κορωπί, Γιαννιτσά και Δόξα Δράμας.

2 σχόλια:

  1. Να μη ξεχανμε οτι στο τεμαχιο που εβαλε εδω μεσα προπερσι, φιλουσε τη φανελα της Δοξας στους πανηγυρισμους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι κάνει ο σωστός ποδοσφαιριστής ακόμα κι αν το κάνει για να ναι αρεστός στον κόσμο. Αλλιώς επιλέγει Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή να ναι ΑΕΚ, Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο να ναι ΠΑΟΚ και την Κυριακή να σκέφτεται να παίξει στο εξωτερικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή