Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Παραιτηθείτε ή σας υποβιβάζουμε...! - Φοβάται η ΕΠΟ ότι θα δικαιωθούν...

Τον κίνδυνο του υποβιβασμού στην Γ' Εθνική αντιμετωπίζουν οι ΑΕΛ και Πανσερραϊκός, εάν δεν αποσύρουν την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια. Αυτό αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ που συνεδρίασε την Τετάρτη και έδωσε χρονικό περιθώριο μέχρι το μεσημέρι (14.00) της Πέμπτης (25/8) να ενημερώσουν εγγράφως την ΕΠΟ πως απέσυραν τις προσφυγές. Oυσιαστικά η ΕΠΟ απειλεί τις δύο ομάδες ενεργοποιώντας το άρθρο 35 παρ. 2α του ΚΑΠ. Σύμφωνα με την εν λόγω διάταξη, «σε περίπτωση που ομάδα ασκεί προσφυγή σε πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες που μετέχει ή θα μετάσχει, με απόφαση της Ομοσπονδίας, από την ημέρα άσκησης της προσφυγής και για όσο χρόνο συνεχίζεται η παράβαση». Στην περίπτωση του ΟΦΗ έλεγε πως αυτό είναι θέμα της Ένωσης Football League. Ο φόβος ότι η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός θα δικαιωθούν και το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει είναι διάχυτος. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσουν οι δύο σύλλογοι...

1 σχόλιο:

  1. Γι αρχή κάπως έτσι...κι αν τολμήσουν...υπάρχει κι ο δρόμος..

    24.8.2011

    Τραγελαφική απόφαση για την εξυπηρέτηση συμφερόντων

    Είναι, πλέον, προφανές και για τον τελευταίο Ελληνα φίλαθλο ότι οι θεσμικοί φορείς του ποδοσφαίρου έχουν χάσει κάθε έλεγχο, καταλήγοντας σε αποφάσεις, που βρίθουν παρανομιών. Η σημερινή ανακοίνωση της Super League, για μη αναβολή έναρξης του Πρωταθλήματος, η οποία αντίκειται σε κάθε νομική αλλά και λογική κρίση, επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα εις βάρος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, λίγες ώρες πριν την καθοριστική εκδίκαση και τελική κρίση θεσμοθετημένου Δικαιοδοτικού Οργάνου, όπως το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

    Είναι το λιγότερο τραγελαφικό ο συνεταιρισμός και τα συμφέροντα ορισμένων να επιδιώκουν μανιωδώς την έναρξη της Super League, τη στιγμή, κατά την οποία όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος δεν έχει σαφή εικόνα (ή έστω ενδείξεις) σχετικά με το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν, τελικά, στο φετινό πρωτάθλημα.

    Οι απολυταρχικές συλλογιστικές και οι εξυπηρετήσεις κάθε είδους συμφερόντων δεν πρόκειται να περάσουν και ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ καθιστά σαφή αυτήν την πρόθεσή του, μέσα από τις νομικές ενέργειες, που ακολουθεί και θα συνεχίσει να ακολουθεί, αν κριθεί αναγκαίο, για την προστασία των έννομων δικαιωμάτων του.

    ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή