Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Π. Θεοδωρίδης: "Δικαίωση αλλιώς...καληνύχτα"

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί ο Πανσερραϊκός είναι ο Πέτρος Θεοδωρίδης.
Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο Onsports για την κίνηση που έκανε η ομάδα του καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα στα πολιτικά δικαστήρια ώστε να μπλοκάρει την έναρξη της Super League. Παράλληλα, φανέρωσε την πικρία του για τα υπόλοιπα μέλη της λίγκας, οι οποίοι όπως είπε «κοιτούν μονάχα το συμφέρον τους». Αναλυτικά η δήλωση του Θεοδωρίδη στο Onsports:
«Αυτά που είχαμε πει εδώ και καιρό είναι ότι θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα για να δικαιωθούμε. Δεν  κάνουμε κάποια παρανομία. Τα περιθώρια που μας δίνει ο νόμος τα χρησιμοποιούμε για να βρούμε μια λύση. Εμείς πάντα πηγαίνουμε με τον νόμο, άλλοι καταφέρνουν με άλλους τρόπους να κερδίζουν… Θεωρώ ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία προκειμένου να υπάρξει κάθαρση. Εάν δεν θέλουν κάποιοι να ‘καθαρίσει’ το ποδόσφαιρο, εμείς θα πούμε μια καληνύχτα και θα αποχωρήσουμε. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι δεν έχουμε τη διάθεση να προσφέρουμε άλλο. Ας συνεχίσουμε αυτοί που ξέρουν τον τρόπο».
Όσο για την προετοιμασία και τον μεταγραφικό σχδιασμό που έχει κάνει ο Πανσερραϊκός, ο Θεοδωρίδης απάντησε: «Βλέπετε το αλαλούμ που επικρατεί εδώ και καιρό. Όχι μόνο δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε, αλλά ούτε που θα καταθέσουμε τα συμβόλαια ξέρουμε. Να πάρω τον κ. Πιλάβιο. Εσείς πιστεύετε ότι αν τον καλέσω στο τηλέφωνο θα τον βρω; Έπρεπε να μας κατευθύνουν οι ίδιοι στέλνοντας κάποιο έγγραφο και να μας πουν τι να κάνουμε. Κανείς δεν το έκανε».
Ακόμα και στην περίπτωση που σε πρώτο βαθμό ο Πανσερραϊκός δεν δικαιωθεί στα πολιτικά δικαστήρια, ο πρόεδρος της ομάδας των Σερρών δηλώνει αποφασισμένος να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους: «Υπάρχει και δεύτερος βαθμός στα πολιτικά δικαστήρια. Θα πάμε και εκεί. Ευχής έργον θα ήταν να μην ξεκινήσει ποτέ αυτό το πρωτάθλημα. Είναι σαν να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Αυτή η ιστορία όπως εξελίχθηκε βολεύει τους πάντες. Οι πέντε ομάδες που βρίσκονται ψηλά ξέρουν ότι με την αφαίρεση βαθμών σε Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου δεν θα τους έχουν αντιπάλους στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Οι άλλοι πέντε που είναι στα χαμηλά πιστεύουν ότι έχουν αβαντάζ στη μάχη του υποβιβασμού. Δεν ξέρουν όμως ότι αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Κοιτούν τον εαυτό τους και όχι το ποδόσφαιρο. Ήμασταν ένα συνεταιρισμός και εκεί για όλους υπάρχει η ισονομία. Όμως, ο καθένας κοιτάει την ομάδα του. Αυτό συμβαίνει και για αυτό φτάσαμε εδώ».

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Πέτρο !!! Άργησες αλλά τα κατάλαβες όλα. Φύγε να ησυχάσεις και συ και μεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή