Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

"Μαζί με τα ξερά...καίγονται και τα χλωρά"

Με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου ο ΟΠΑΠ, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί τον μοναδικό βασικό χρηματοδότη των περισσοτέρων ομάδων της κατηγορίας της Football League2, ανακοίνωσε οτι αναστέλλει τις συζητήσεις για την σύναψη συμβασης χορηγίας. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:
5. Αναστέλλεται οποιαδήποτε συζήτηση για υπογραφή χορηγικής σύμβασης με διοργανώτριες αρχές (Super League και Ένωση Β΄- Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας) για εύλογο χρόνο και πάντως έως ότου υπάρξουν εγγυήσεις κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο".
Η εξέλιξη αυτή προκαλεί "έμφραγμα" στις ομάδες οι οποίες στην πλειοψηφία τους, στηρίζουν τον προϋπολογισμό τους από τα χρήματα του ΟΠΑΠ...και με δεδομένη την τριπλή Σερραϊκή εκπροσώπηση φέτος το πρόβλημα για τον ποδοσφαιρικό Νομό Σερρών είναι μεγάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου