Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Στη Δ΄ Εθνική Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα

H ΕΕΑ αποφάσισε να μην δώσει πιστοποιητικό συμμετοχής σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, αποβάλλοντάς τους από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και υποκαθιστώντας έτσι την ΕΠΟ, που δεν τόλμησε να υποβιβάσει τις ομάδες. Οι Καβαλιώτες και οι Βολιώτες κατέθεσαν στο κτήριο της ΓΓΑ υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ωστόσο τα μέλη της ΕΕΑ δεν ικανοποιήθηκαν από αυτά που άκουσαν, κρίνοντας ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς των δύο ομάδων παραμένει υπό των εντολών των Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη («συνεχίζουν να διοικούνται από παρένθετα πρόσωπα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση) και αποφασίζοντας τον υποβιβασμό των δύο ομάδων στη Δ' Εθνική. Έτσι, αναμένεται να υπάρξει αναβολή στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σαββατοκύριακο, αφού θα πρέπει να υπάρξουν αντικαταστάτριες ομάδες.
Για να ισχύσει η απόφαση για την αναβολή, θα πρέπει βέβαια να εγκριθεί από το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας. Πάντως, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα έχουν δικαίωμα έφεσης κατά της απόφασης της ΕΕΑ, μόνο όμως στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στο οποίο θα καταθέσουν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να μην ξεκινήσει η Super League, αν πρώτα δεν αποφανθεί το ΣτΕ.
Παράλληλα, κι ενώ ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα πήραν το πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν έγινε το ίδιο με την ΑΕΚ.
Η Ένωση πρέπει να δώσει ορισμένες διευκρινίσεις και να τακτοποιήσει μια εκκρεμότητα για ένα έγγραφο ως τις 25 Αυγούστου, καθώς το χαρτί της φορολογικής ενημερότητας «είναι ημιτελές» όπως απεφάνθη η Επιτροπή. Προφανώς, θα δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις και η ΑΕΚ θα αδειοδοτηθεί κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου