Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Μπλόκο στους δύο που θα συμπληρώσουν τη Σούπερ Λίγκ!

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός Βόλου και υποχρεώνει την ΕΕΑ να μην εξετάσει τους φακέλους του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση υποβιβασμού Βόλου-Καβάλας.  Παράλληλα η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών σημαίνει πρωτάθλημα με 14 ομάδες για έναν τουλάχιστον μήνα! Απαγορεύεται στη Σούπερ Λίγκα να οριστούν ο 15ος και ο 16ος, όποιος κι αν είναι αυτός, μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση για τον υποβιβασμό των Βόλου-Καβάλας...
Πλέον αναμένονται οι αντιδράσεις της ΕΕΑ ενώ περιμένουμε να δουμε αν θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό Β. για την προσφυγή του σε μη αθλητικό δικαστήριο και να τον απειλήσει με υποβιβασμό όπως έκανε στις περιπτώσεις Λάρισα και Πανσερραϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου